Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
CNA ΘΕΜΑ

Κρήτη: Ο «σερίφης» του ΒΟΑΚ αμαυρώνει το καλό όνομα που χτίζει η Ελληνική Αστυνομία

GMG

SKALA

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Συμβαίνουν και αυτά, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί. Μου συνέβη σήμερα το μεσημέρι στις 12.00 γυρνώντας από το Ηράκλειο, στον Αγιο Νικόλαο.

Ξαφνικά, με προσπερνάει πηγαίνοντας τουλάχιστον με 140 χλμ την ώρα, παραβιάζοντας την διπλή διαχωριστική γραμμή και με ανοιχτούς τους φάρους, περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, 2 χλμ πριν τον κόμβο Μαλίων, με σκοπό να σταματήσει δεξιά, ώστε να μπορέσει μας κάνει νόημα να σταματήσουμε και εμείς δεξιά μαζί με ένα άλλο αγροτικό φορτηγάκι που είχε πάνω στην καρότσα του μία σκάλα, με σκοπό να μας ελέγξουν.

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ολα καλά μέχρι εδώ. O «σερίφης» λοιπόν, αφού μας περιεργάστηκε όπως γίνεται στις αστυνομικές ταινίες, δηλαδή εμένα, την γυναίκα μου και την κόρη μου, μου ζήτησε τα έγγραφα του αυτοκινήτου. Του έδωσα λοιπόν δίπλωμα, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια και ΚΤΕΟ και την αστυνομική μου ταυτότητα.

Αφού διαπίστωσε ότι όλα είναι εντάξει, με ρώτησε για ποιο λόγο έλειπε η μπροστινή πινακίδα και του εξηγήσαμε ότι μας την είχε παρασύρει η τελευταία κακοκαιρία του Χειμώνα, η απώλεια είναι δηλωμένη στο ΑΤ Αγίου Νικολάου και ότι στο τμήμα συγκοινωνιών υπάρχει έλλειψη στα τενεκεδάκια που φτιάχνονται οι πινακίδες.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Ο «σερίφης» όμως δεν έδειξε και τόσο να ενδιαφέρεται για την νομιμότητα των εγγράφων του αυτοκινήτου, αλλά ήθελε οπωσδήποτε να κόψει πρόστιμο.

Αφού απαξίωσε τα νόμιμα έγγραφα, αφού απαξίωσε να ενημερωθεί σχετικά από το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, αφού απαξίωσε και τον διοικητή της τροχαίας Αγίου Νικολάου, μας είπε: «….δεν με ενδιαφέρει ποιοί είναι αυτοί, με ενδιαφέρει ποιος είμαι εγώ…». Ουπς !!!

Zuper Service

Η συζήτηση συνεχίστηκε, είχα εκνευριστεί διότι κατάλαβα αμέσως ποιος ήταν ο λόγος της παρουσίας του στον ΒΟΑΚ, και του είπα να μου κόψει την κλήση και να βάλει και άλλη μία ΔΩΡΟ από εμένα. Ο «σερίφης» όμως επιβεβαίωσε ότι τις τρεις σαρδέλες που φορούσε ήθελε να τις κάνει τέσσερις και μου είπε να πάρω την κλήση και να πάω στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου να την σβήσω !!!

Το παλληκάρι απλώς ήθελε να δείξει στους προιστάμενούς του ότι είναι παραγωγικός και ότι δεν μασάει από νομιμότητες. Επίσης, ξέχασα να σας πω ότι μου είπε ότι δεν είναι από την Κρήτη και ότι είναι από την πάνω Ελλάδα. Προφανώς ήρθε στην Κρήτη για να το παίζει «σερίφης» στην νομιμότητα και ίσως να αναρριχηθεί και στην ιεραρχία. Μάλλον με τις τρεις σαρδέλες τον βλέπω να μένει…!!!

Δεν ξέρει όμως ότι η Κρήτη δεν έχει ανάγκη από «σερίφηδες» και ειδικά ο ΒΟΑΚ που κάθε μέρα χάνονται αθώες ψυχές από υπερβολικές ταχύτητες, αλκοόλ, κινητά, και όχι από νόμιμες περιπτώσεις σαν και τη δική μου.

Συνεχίζοντας την κουβέντα κάποια στιγμή «στόλισα» τον Χρυσοχοίδη ό οποίος αυτός και κάποιοι άλλοι δεν ελέγχουν τουλάχιστον ψυχικά τους «σερίφηδες» που στέλνουν να κάνουν αυτή τη δουλειά και να έρχονται και σε συζητήσεις με νόμιμους πολίτες και ειδικά στον ΒΟΑΚ, εφ’όσον είμαστε στην Κρήτη. Μόλις λοιπόν άκουσε αυτό που είπα για τον Χρυσοχοίδη, με απείλησε ότι δεν θα φτάσω στον προορισμό μου και θα με πήγαινε αυτόφωρο. Του απάντησα ότι αν ήθελε, θα μπορούσε να με πυροβολήσει, αν ένοιωθε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ειλικρινά, αυτός ο «τύπος» που δυσφημίζει την προσπάθεια που κάνει η Ελληνική Αστυνομία να έρθει πιο κοντά στην Ελληνική κοινωνία, θα ήθελα να με στείλει αυτόφωρο για να ανέβει το θέμα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οταν λοιπόν μου έγραψε το πρόστιμο φανερά «ηδονισμένος» από το αποτέλεσμα, του ζήτησα το όνομά του. Μου απάντησε λοιπόν γεμάτος χαρά ότι θα το γράψει καθαρά στην κλήση επάνω, καθώς και το μικρό του όνομα διότι όπως μου είπε, «…εγώ δεν κρύβομαι…».

Το είπε και το έκανε:

2019 30

Αφού λοιπόν δεν κρύβεται, ας μάθουν το κατόρθωμά του και άλλοι νόμιμοι οδηγοί και πολίτες οι οποίοι μπορεί να τον συναντήσουν στον ΒΟΑΚ. να τους κυνηγάει με «τρέλλα» !!!

Επίσης ας τον λάβουν σοβαρά υπ’όψιν τους και οι προιστάμενοί του, που τον στέλνουν να ελέγχει όπως φαντάζομαι και θέλω να πιστεύω νομιμότητες και όχι να παρουσιάζει «τζίρους».

Καλή συνέχεια σε όλους.-


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button