Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΕλούντα: Θετική εξέλιξη η διευθέτηση της θέσης για το «λεβητοστάσιο-βόμβα» στο νηπιαγωγείο

Ελούντα: Θετική εξέλιξη η διευθέτηση της θέσης για το «λεβητοστάσιο-βόμβα» στο νηπιαγωγείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Θετική θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εξέλιξη που υπήρξε για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετό καιρό και αφορά στην επικίνδυνη λειτουργία του λεβητοστασίου αλλά και του συστήματος θέρμανσης στο νηπιαγωγείο της Ελούντας.

Να αναφέρουμεότι στον χώρο του λεβητοστασίου που είναι ακριβώς πίσω από την αίθουσα που φιλοξενεί τα παιδιά του νηπιαγωγείου, εκτός από την έντονη μυρωδιά πετρελαίου, υπάρχουν και πολλά εύφλεκτα υλικά, επικίνδυνα να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά.

mechanical adv 2021

Ολα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και ύστερα από αυτοψία που έκαναν οι αρμόδιοι μηχανικοί του δήμου Αγίου Νικολάου, οι οποίοι διαπίστωσαν το σοβαρό πρόβλημα.

apostolakis adv 2

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ότι το CNA News, εδώ και αρκετό καιρό είχε δεχθεί καταγγελίες για το συγκεκριμένο πρόβλημα, είχαμε επισκεφθεί τον χώρο του νηπιαγωγείου για να κάνουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να το καταγράψουμε φωτογραφικά το πρόβλημα, πράγμα που σήμερα επιβεβαιώνει τους λόγους άρνησης, αφού και επίσημα καταγράφεται ότι πίσω από τις πλάτες των παιδιών του νηπιαγωγείου, λειτουργεί μια επικίνδυνη δομή.

Ακολουθεί το επίσημο έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας, που προβλέπει ακριβώς τις ενέργειες που θα γίνουν για να λυθεί το πρόβλημα:

elounda nhpio1

elounda nhpio2

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble