Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΕλούντα | Η αδιαφορία και η αναισθησία ζει και βασιλεύει | Photos

Ελούντα | Η αδιαφορία και η αναισθησία ζει και βασιλεύει | Photos

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το ρεπορτάζ του CNA News, ύστερα από αρκετές καταγγελίες για το ίδιο θέμα δείχνει αυτή την απαράδεκτη κατάσταση σε αρκετά σημεία στην Ελούντα. Τελικά, η απόδειξη είναι μπροστά στα μάτια μας. Ενώ υπάρχει μία συνεχής προσπάθεια μαζέματος και νοικοκυρέματος όσον αφορά στα απορρίμματα, μπάζα, χόρτα και κλαδιά, από το αρμόδιο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Γιώργο Βάρδα, κάποιοι τρολλάρουν την κοινωνία, προωθώντας την αδιαφορία και την αναίσθησία, δημιουργώντας όλα αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Είναι αυτοί που σήμερα μολύνουν το περιβάλλον αδιαφορώντας για την κοινωνία, τους ανθρώπους και εκ των υστέρων θα είναι αυτοί που θα φωνάζουν, θα διαμαρτύρονται και θα παραπονιούνται ότι δέχτηκαν πρόστιμο για τις πράξεις τους.

mechanical adv 2021

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, έχει ήδη τοποθετήσει ενημερωτικές πινακίδες που υποδηλώνουν ξεκάθαρα ότι κάποια πράγματα απαγορεύονται. Σε λίγες εβδομάδες θα υποδεχτούμε τους πρώτους επισκέπτες. Προφανώς αυτοί που δημιουργούν αυτή την εικόνα, δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους. Ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Η απλή λογική λέει ότι η ντροπή θα είναι δική τους.

apostolakis adv 2

Ολοι ξέρουν ποιοι είναι. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι σε όλο αυτό, συμμετέχουν και επαγγελματίες της περιοχής. Σύντομα ο Δήμος πρέπει να λάβει μέτρα, και θα πρέπει να αποστείλλει τα σχετικά…, για τις συνεχόμενες παρανομίες τους.-

2

3

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble