Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος, Ξηρόκαμπος: Αν δεν μπορείτε να την αντικαταστήσετε, σφραγίστε την «παιδική...

Αγιος Νικόλαος, Ξηρόκαμπος: Αν δεν μπορείτε να την αντικαταστήσετε, σφραγίστε την «παιδική χαρά» φονιά !!!

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Οι καταγγελίες των ενδιαφερομένων, δεκάδες. Το ερώτημα ένα: Θα έφερναν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους για να παίξουν εδώ;

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Από τους υπεύθυνους, υπάρχει η καλή διάθεση. Υπάρχει όμως και η περίπτωση η καλή αυτή διάθεση να μετατραπεί σε κακή διάθεση, εάν λάβει χώρα ένα ατύχημα, που κανείς δεν το εύχεται αλλά δυστυχώς όλα είναι υπό κατάρρευση!!!

mechanical adv 2021

ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΤΗΝ, μέχρι να αντικαταστήσετε τα παιχνίδια της αλλά και να καθαρίσετε και να ανακαινίσετε τον χώρο που φιλοξενεί αυτή την «παιδική χαρά» φονιά.

apostolakis adv 2

Ούτε στο Τσέρνομπιλ δεν θα είχε αυτό το χάλι !!!

Να σας υπενθυμίσω ότι στον Ξηρόκαμπο Αγίου Νικολάου, μένουν οικογένειες με παιδιά, που θα ήθελαν μια καλύτερη αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

2

3

4

5

6

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-