Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος | Στο ψηλότερο σημείο της λίμνης, η Ελληνική σημαία |...

Αγιος Νικόλαος | Στο ψηλότερο σημείο της λίμνης, η Ελληνική σημαία | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Από το πρωί σήμερα ανήμερα της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η γαλανόλευκη κυματίζει στο ψηλότερο σημείο του πιο εμβληματικού σημείου της πόλης του Αγίου Νικολάου, στην λίμνη Βουλισμένη.

Μία μεγάλη ομάδα νεαρών και όχι μόνο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, πήραν την απόφαση να δώσουν μία διαφορετική νότα στην σημερινή μέρα, προσπαθώντας να ζωντανέψουν τα δρώμενα στην πρωτεύουσα, αφού πρώτα είχε προηγηθεί από χθες η εκ των υστέρων αναίρεση της άδειας από το Λιμενικό Ταμείο χωρίς ουσιαστικά καμμία δικαιολογία.

mechanical adv 2021

1

apostolakis adv 2

Τα νέα παιδιά της πόλης του Αγίου Νικολάου, χωρίς καμμία πολιτική προκατάληψη, έδωσαν το νόημα της ημέρας με τον δικό τους τρόπο. Τον πιο απλό, πατριωτικό, Ελληνικό. Την ανάρτηση του Εθνικού μας συμβόλου.

4

Είναι το μόνο σύμβολο που μας θυμίζει ότι είμαστε Ελληνες, και επίσης βλέποντάς το περνάνε από μπροστά μας οι αγώνες και οι προσπάθειες των προγόνων μας να μας εξασφαλίσουν την σημερινή μας ύπαρξη και ελευθερία.

Δείτε το βίντεο της τοποθέτησης

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble