Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος: Να βρεθεί άμεσα άλλη θέση για την λαική αγορά (pics)

Αγιος Νικόλαος: Να βρεθεί άμεσα άλλη θέση για την λαική αγορά (pics)

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ισως να ήρθε η ώρα να φύγει η λαική αγορά από το σημείο που γίνεται κάθε Τετάρτη εδώ και χρόνια. Γιατί; Η απάντηση έρχεται με αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα στην στήλη μας.

Η Εθνικής Αντιστάσεως, δρόμος που γίνεται η λαική, το parking του Γενικού νοσοκομείου αλλά και γενικότερα η περιοχή, από το μεσημέρι και μετά, παρουσιάζει την εικόνα που βλέπετε μετά το τέλος της λαικής.

mechanical adv 2021

agn laikh1

apostolakis adv 2

Σκουπίδια στιβαγμένα, πεταμένα, διάχυτη μία άσχημη μυρωδιά, και όλο αυτό το σκηνικό δίπλα στο νοσοκομείο και ανάμεσα στα σπίτια. Είναι απαράδεκτο διότι τον Χειμώνα και ειδικά όταν βρέχει δημιουργούνται διάφορα ζουμιά τα οποία «τρέχουν» στον δρόμο, το Καλοκαίρι και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, είναι ένα πάρτυ από βρώμα, ποντίκια και ότι άλλο κινείται στην συγκεκριμένη περιοχή.

agn laikh2

Η αγανάκτηση ξεχειλίζει διότι οι «φωτισμένοι υπεύθυνοι του Δήμου Αγίου Νικολάου», δεν φροντίζουν για ένα επιπλέον δρομολόγιο του απορριματοφόρου μετά την λήξη της λαικής, αλλά το στέλνουν την επόμενη μέρα το πρωί, δηλαδή πρωινό Πέμπτης, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο της Τετάρτης καθώς επίσης και όλη τη νύχτα να επικρατεί αυτή η κατάσταση.

agn laikh3

Είναι λοιπόν ώρα να σκεφτούν τουλάχιστον την μεταφορά της λαικής. Και κάνουμε και μία πρόταση για να μην μας πουν ότι δεν έχουμε. Να πάει στον παραποτάμιο της πόλης, που ο χώρος είναι άνετος, δεν ενοχλείται η κυρίως κατοικημένη περιοχή της πόλης και γενικά δείχνει μια προσιτή πρόταση για την λαική μας αγορά.

agn laikh5

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble