Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος: Κε δήμαρχε τι θα κάνετε με τον «Ελαιώνα»; (video-drone)

Αγιος Νικόλαος: Κε δήμαρχε τι θα κάνετε με τον «Ελαιώνα»; (video-drone)

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στις 21 Μαρτίου 2019 κάτοικος από την περιοχή του Ελαιώνα στον Αγιο Νικόλαο, με αυτή την επιστολή που δημοσίευσε στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, έδινε το στίγμα της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή αυτή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Διαβάστε την επιστολή:

«Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα που διακρίνει την πληροφόρησή σου, σε παρακαλώ γράψε για την έρημο του Ελαιώνα όπου έχουμε μαρτυρήσει στην κυριολεξία από την σκόνη καθημερινά στα σπίτια μας, στα αυτοκίνητα μας, παντού… όχι μόνο τώρα που ήρθε ο εργολάβος και τα ’χει κάνει μπάχαλο αλλά και πριν την έναρξη των εργασιών. Η κατάσταση κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.

Την νύχτα γίνεται ο κακός χαμός! Οχήματα χάνονται από εμπρησμό, άλλα από κλοπή, χωρίς ποτέ να βρεθεί κανένας δράστης των παραπάνω πράξεων αλλά και χωρίς να μας πει ποτέ κανείς πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Διερωτώμαι πραγματικά γιατί πλήρωσαν οι περίοικοι το πράσινο; Για να το μετατρέψουμε στην άναρχη κατάσταση που επικρατεί;

Είναι κρίμα και άδικο όχι για εμάς που μένουμε εδώ αλλά και για τους επισκέπτες μας οι οποίοι όταν φυσάει αέρας και έρχονται να παρκάρουν λες και τους κάνει αμμοβολή η σκόνη. Έλεος, η αντοχή και η ανοχή μας προφανώς έχουν τελειώσει προ πολλού. Είμαι περίεργος να ακούσω επίσης τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα των υποψήφιων γι’ αυτό το έκτρωμα που βρίσκεται μέσα στην πόλη μας».

Στις 28 Ιουνίου 2017 ο τότε επικεφαλής της «Δημοτικής Συνεργασίας» κος Πανίκος Καρατσής, κατήγγειλε σαν σκουπιδότοπο το τμήμα του «Ελαιώνα» στο Λάκκο, που δε χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Με σοβαρό τον κίνδυνο το καλοκαίρι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Η υπόλοιπη δε έκταση του ελαιώνα – πάρκινγκ, είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, χειμώνα – καλοκαίρι, είχε συμπληρώσει ο κ. Καρατσής.

Ο κος Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι μόλις γίνει η μεταστέγαση των δημοτικών υπηρεσιών από το «Μάγδα» που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ελαιώνα, ο Δήμος θα εξετάσει πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στο κεντρικό αυτό χώρο στάθμευσης της πόλης.

Εχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε, αλλά δυστυχώς η κατάσταση παραμένει ίδια.

  • Τι προτίθεται να κάνει ο κος δήμαρχος και πότε;
  • Που είναι η ανάπλαση που υποσχέθηκε  προεκλογικά στους δημότες που τον ψήφισαν διότι υποτίθεται ότι τον πίστεψαν.

Περιμένουμε την τοποθέτησή του.-

zygos gif 2020b