Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα: Εγκατάλειψη και αίσχος εδώ και πολλά χρόνια (video &...

Αγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα: Εγκατάλειψη και αίσχος εδώ και πολλά χρόνια (video & pics)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αυτή δυστυχώς είναι η άθλια εικόνα που παρουσιάζει για περίπου μία δεκαετία, ίσως και περισσότερο, η Αμμουδάρα Αγίου Νικολάου, που ανήκει στην κοινότητα Κριτσάς.

Εγκατάλειψη, επικινδυνότητα, διεθνής διασυρμός, αδιαφορία αλλά και κοροιδία.

mechanical adv 2021

Στην φημισμένη παραλία της Αμμουδάρας με τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τις βίλλες που υπάρχουν εκεί, κάθε χρόνο περνάνε χιλιάδες επισκέπτες, άλλοι για να κάνουν τις διακοπές τους και άλλοι για να απολαύσουν το μπάνιο τους, συνδυάζοντας και με το φαγητό της περιοχής που φημίζεται και για αυτό.

apostolakis adv 2

Είναι λοιπόν όλοι αυτοί, επισκέπτες και τουρίστες υποχρεωμένοι να αντικρύζουν αυτή την εικόνα, μίας πολιτισμένης και τουριστικής πόλης που θέλει να ενισχύσει και να βοηθήσει τις πολύ αξιόλογες τουριστικές επιμέρους περιοχές, που υπάρχουν γύρω της.

ammoudara 2020 2
Η διάβρωση έχει δημιουργήσει συνθήκες επικίνδυνότητας

Η κοροιδία έρχεται από πολύ παλιά και πάντα με τον ίδιο τρόπο. Κοροιδία και υποσχέσεις στους κατοίκους αλλά και στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Κριτσάς κο Μανώλη Μασσάρο ο οποίος μας είπε ότι πρόσφατα πάλι πάρθηκε η απόφαση από την κοινότητα Κριτσάς, για να τακτοποιηθεί το πρόβλημα, και έχει πάει στον Δήμο και στις αρμόδιες υπηρεσίες. Δεν υπάρχει ακόμη καμμία απάντηση.

Αλλες πληροφορίες λένε ότι εμπλέκονται κι άλλες υπηρεσίες στο πρόβλημα, όπως η Κτηματική υπηρεσία, το Λιμενικό Ταμείο κλπ. οι οποίες ρίχνουν η μία στην άλλη τις ευθύνες για αυτό το αίσχος.

Αν λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα, σε συνδυασμό και με την έλλειψη θετικής βούλησης για να λυθεί το θέμα, συμπεραίνουμε ότι πραγματικά είμαστε στο έλεος του Θεού και της μοίρας μας.

ammoudara 2020 3
Αίσχος και εγκατάλειψη

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble