CNA ΘΕΜΑ

Αγιος Νικόλαος: 80.000 ευρώ +ΦΠΑ με απ’ευθείας αναθέσεις για Χριστουγεννιάτικα στολίδια!!! | + ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε όταν είδαμε δημοσιευμένα στην Διαύγεια τις τέσσερις (4) απ’ευθείας αναθέσεις που έγιναν από τον δήμο Αγίου Νικολάου και τον δήμαρχο κο Αντώνη Ζερβό για την προμήθεια Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, στην περίοδο Δεκεμβρίου του 2021!

Οι αναθέσεις είναι μοιρασμένες. Οι δύο δόθηκαν σε έναν επιχειρηματία και οι άλλες δύο σε έναν άλλο. Ισως όμως θα μπορούσαν να μοιραστούν τα χρήματα με διαφορετικό τρόπο, ώστε, εφ’όσον υπήρχε η ανάγκη να ξοδέψουμε 80.000 ευρώ συν ΦΠΑ, να επωφεληθούν περισσότεροι επιχειρηματίες.

Να σημειώσουμε λοιπόν ότι διατέθηκαν περίπου 20.000 ευρώ +ΦΠΑ για τον στολισμό της Δ.Ε.Βραχασίου με απ’ευθείας ανάθεση στις 7/12/2021. Για της Δ.Ε. Νεάπολης επίσης στις 7/12/021 έγινε απ’ευθείας ανάθεση 20.000 ευρώ +ΦΠΑ και για τον Αγιο Νικόλαο, περίπου 40.000 ευρώ +ΦΠΑ, με δύο διαφορετικές απ’ευθείας αναθέσεις, στις 2/12/21 και στις 8/12/2021.

Ειλικρινά, θέλουμε όλοι οι δημότες να γνωρίζουμε (δεν είναι κακό) που μπήκαν όλα αυτά τα στολίδια, και γιατί προέκυψαν τόσες ανάγκες για να ξοδέψουμε τόσα πολλά χρήματα. Δεν υπήρχε Χριστουγεννιάτικη υποδομή με στολίδια και φωτάκια; Το θέμα του στολισμού του Δήμου ήταν παρθενογένεση; Δεν υπήρχαν στις αποθήκες, αποθέματα για να καλύψουν τις ανάγκες;

Αυτή τη φορά, ας μας απαντήσουν υπεύθυνα και αναλυτικά για το πως διατέθηκαν αυτά τα χρήματα, τι στολίδια αγοράστηκαν και που πραγματικά τοποθετήθηκαν. Ας μας απαντήσουν διά του Τύπου. Θα τα δημοσιεύσουμε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Εκτός αν και για αυτή την ανάρτηση, θα απειληθούμε και πάλι με τους τρόπους που εφαρμόζει ο κος δήμαρχος, διότι τολμάμε να ελέγξουμε, να κρίνουμε και να ρωτήσουμε!

Υ.Γ. Οι επωνυμίες των επιχειρήσεων που αναφέρονται στις αναρτήσεις της «Διαύγειας», έχουν καλυφθεί.



Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έχουν δημοσιευθεί στην «Διαύγεια».







Σχετικά άρθρα

Back to top button