Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΝέα έκρηξη στο μεγαλύτερο ηφαίστειο της Ευρώπης

Νέα έκρηξη στο μεγαλύτερο ηφαίστειο της Ευρώπης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η νέα έκρηξη στο νοτιοανατολικό κρατήρα του ηφαιστείου, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άλλι ένα «σιντριβάνι λάβας», φωτίζοντας τους ουρανούς της Σικελίας τα ξημερώματα της Τρίτης

Η πρόσφατη ηφαιστειακή δραστηριότητα στο όρος Αίτνα της Ιταλίας εντατικοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας, καθώς ένα μεγάλο κύμα λάβας ξεπήδησε προς τα δυτικά, από το μεγαλύτερο και πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, θέτοντας τους κατοίκους των ανατολικών ακτών της Σικελίας σε επιφυλακή.

mechanical adv 2021

Η νέα έκρηξη στο νοτιοανατολικό κρατήρα του ηφαιστείου των 3.329 μέτρων, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άλλο ένα «σιντριβάνι λάβας» (παροξυσμός), φωτίζοντας τους ουρανούς της Σικελίας τα ξημερώματα της Τρίτης, πριν τους γεμίσει με πυκνά σύννεφα καπνού και τέφρα.

apostolakis adv 2

Ο «παροξυσμός» ήταν μικρότερος αλλά ισχυρότερος από το συμβάν της 13ης Δεκεμβρίου και συνοδεύτηκε από ένα απότομο ξέσπασμα στη σεισμική δραστηριότητα που κράτησε περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η πρόσφατη δραστηριότητα θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου κύκλου αυξημένων «παροξυσμών» στο ηφαίστειο τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble