Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΔυο παραλίες με φυσικό σπα βρίσκονται στην Σητεία | Video

Δυο παραλίες με φυσικό σπα βρίσκονται στην Σητεία | Video

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Ελλάδα έχει χιλιάδες παραλίες με κάποιες από αυτές να ξεχωρίζουν με σιγουριά για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Άλλες προσεγγίζονται μόνο από τη θάλασσα ενώ άλλες έχουν χρώματα που θα ζήλευε και το πιο εξωτικό νησί. Και υπάρχουν και παραλίες που προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες, όπως και την δυνατότητα να απολαύσει κανείς φυσικό σπα! Δυο από αυτές είναι δυο παραλίες στo Λασίθι, η Άργιλος και ο Ξερόκαμπος στη Σητεία.

mechanical adv 2021

Η Άργιλος είναι μια πραγματικά ξεχωριστή παραλία δίπλα από τον Γεροντόλακκο της Σητείας. Είναι μια αμμώδης παραλία και το όνομά της φανερώνει την εμπειρία που θα ζήσει εκεί ο επισκέπτης. Ονομάζεται έτσι λόγω του άργιλου – πηλού που υπάρχει στο σημείο εκείνο. Με το που θα φτάσει κανείς εκεί θα δει κόσμο να είναι βουτηγμένος στον πηλό προκειμένου να κάνει φυσικό σπα – αμμόλουτρο και μασάζ.

apostolakis adv 2

Σκάβοντας στην άμμο μπορεί κανείς να βρει μικρά κομμάτια αργίλου για ένα σύντομο φυσικό σπα. Η παραλία Άργιλος δημιουργεί ένα απόκοσμο φυσικό τοπίο που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές. Έχει χρυσαφένια άμμο άλλα και βότσαλα ενώ τα κρυστάλλινα νερά δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο

Το σημείο είναι στην πραγματικότητα ένας μικρός κόλπος με ρηχά, γαλαζοπράσινα νερά.Η παραλία απέχει 103 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη του Αγίου Νικολάου, 69 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα και 47 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη της Σητείας. Η εικόνα με τα βράχια γύρω της που είναι γεμάτα άργιλο δημιουργούν μια αξέχαστη εικόνα. Όπως επίσης και η εμπειρία του φυσικού σπα.

Ο Ξερόκαμπος Σητείας είναι μια παρθένα απομονωμένη και πανέμορφη περιοχή η οποία βρίσκεται 48 χλμ από τη Σητεία, 29 χλμ από το Παλαίκαστρο και 9 χλμ από τη Ζάκρο.

Οι  παραλίες του Ξεροκάμπου είναι πανέμορφες και ιδανικές για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, ανάπαυση και χαλαρές διακοπές, τα ρηχά καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά καθιστούν τον Ξερόκαμπο ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble