Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΜέσα στο νέο Air Force One, που ταξιδεύει με ταχύτητα διπλάσια του...

Μέσα στο νέο Air Force One, που ταξιδεύει με ταχύτητα διπλάσια του ήχου | Photos

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Exosonic παρουσίασε τις πρώτες εικόνες του νέο Air Force One,του υπερηχητικού τζετ που θα αποτελέσει το νέο αεροπλάνο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αεροπλάνο, το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει έως και 31 επιβάτες κάθε φορά, σε διπλάσια ταχύτητα από εκείνη του ήχου και να μειώσει το χρόνο ενός ταξιδιού τουλάχιστον στο μισό.

mechanical adv 2021

Το αεροσκάφος, το οποίο αναμένεται να απογειωθεί στα μέσα της δεκαετίας του 2030, δημιουργείται από την Exosonic, με έδρα την Καλιφόρνια μετά την σύμβαση έργου που υπογράφηκε το 2020.

apostolakis adv 2

Βασικό ατού της αεροδιαστημικής εταιρείας Exosonic που εντυπωσίασε τον αμερικάνικο στρατό, που είναι υπεύθυνος για το Air Force One, υπήρξε ο σχεδιασμός ενός υπερηχητικού αεροσκάφους που μπορούσε να πετάξει με ταχύτητες Mach 1.8, που θα αγγίζουν τα 1.380 μίλια την ώρα.

Η Στέφανι Τσαχάν, επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού για το εσωτερικό του νέου Air Force One, δήλωσε ότι το αεροσκάφος θα διαφέρει από κάθε άλλο που έχει βρεθεί στους αιθέρες.

EXOSONIC

Το αεροπλάνο θα περιλαμβάνει δύο ιδιωτικές σουίτες και μία κυρίως καμπίνα, η οποία θα φιλοξενεί 20 θέσεις τύπου μπίζνες κλας, δύο κουζίνες και δύο μπάνια, με το πίσω μέρος των καθισμάτων να έχει σχεδιαστεί προκειμένου να φιλοξενεί ηλεκτρονικές συσκευές – υπολογιστές.

Η μία σουίτα προβλέπεται να είναι η αίθουσα συσκέψεων σχεδιασμένη για τρεις επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας τηλεδιάσκεψης και ενημέρωσης του τύπου.

Η άλλη  θα χρησιμοποιείται κυρίως από μέλη του προσωπικού που αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να εργαστούν ή να ξεκουραστούν.

Να σημειωθεί ότι το νέο Air Force One, έχει σχεδιαστεί για να έχει εμβέλεια 5.000 ναυτικών μιλίων.

EXOSONIC

EXOSONIC

EXOSONIC

EXOSONIC

EXOSONIC

EXOSONIC
ΠΗΓΗ: CNN
zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble