Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΕνας «Οικολογικός» αυτοκινητόδρομος πάνω στο νερό

Ενας «Οικολογικός» αυτοκινητόδρομος πάνω στο νερό

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στην Κίνα μόλις άνοιξε ένα νέο τμήμα του δρόμου που συνδέει την επαρχία Xingshang με την Hubei. Ο αυτοκινητόδρομος έχει μήκος 10 χλμ. και δημιουργήθηκε στην κορυφή μιας υπερυψωμένης γέφυρας που τρέχει κατά μήκος στη μέση της κοιλάδας του ποταμού. Το νέο δρομολόγιο θα μειώσει το χρόνο του ταξιδιού από το Xingshan στην Yiba Expressway σε μόλις 20 λεπτά, και την ίδια στιγμή θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Σύμφωνα με τον διαχειριστή του έργου Chen Xingda, όταν ο αυτοκινητόδρομος προτάθηκε για πρώτη φορά το 2013, υπήρχαν τρεις διαφορετικές πιθανές διαδρομές.

Δύο από αυτές αφορούσαν στη δημιουργία μιας σήραγγας μέσα από τα βουνά της περιοχής. Η τρίτη ήταν μια μακρύτερη διαδρομή με βάση το νερό. Οι μηχανικοί επέλεξαν την τρίτη περίπτωση διότι θα τους έδινε τη δυνατότητα να προστατεύσουν την αφθονία των φυτών και των δασικών εκτάσεων. Πρόκειται στην ουσία για τον πρώτο “οικολογικό” δρόμο πάνω από το νερό. Το κόστος για την κατασκευή άγγιξε τα 440 εκατ. γουάν ($70 εκατομμύρια), το οποίο είναι σχεδόν διπλάσιο από ό,τι θα κόστιζε η δημιουργία ενός παραδοσιακού δρόμου με σήραγγες μέσα από τα βουνά.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ