Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΑγαπημένη μας, εσύ μας συμπληρώνεις... το «Πνεύμα των Χριστουγέννων»!!!

Αγαπημένη μας, εσύ μας συμπληρώνεις… το «Πνεύμα των Χριστουγέννων»!!!

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Οι γιορτές είναι εδώ! Τα καταστήματα και οι δρόμοι στολίζονται με τα γιορτινά τους και οι άνθρωποι γύρω σου συζητούν με χαρά τα σχέδιά τους για το πώς θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Εσύ όμως, αντί να χαίρεσαι, σκέφτεσαι μόνο, το πόση ακόμη δουλειά έχεις να κάνεις (επιπλέον του ήδη βεβαρημένου προγράμματός σου) για να προετοιμάσεις τους δρόμους, να είναι καθαροί για τις γιορτές.

mechanical adv 2021

Σήμερα, σαν ελάχιστο φόρο τιμής, εμείς, σε θυμηθήκαμε, σε τιμήσαμε και σε στολίσαμε.

apostolakis adv 2

Σου αξίζει, αγαπημένη μας, μονάκριβη σκούπα.

Είσαι δική μας.

Νά’σαι πάντα καλά, να σκίζεις τους δρόμους, η βούρτσα σου να είναι πάντα δυνατή και να χαρίζεις την πάστρα σου, από γωνιά σε γωνιά, σε κάθε άκρη του Δήμου μας.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-