Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΑ.Τσίπρας: Κατάργησε... και το καλαμάκι

Α.Τσίπρας: Κατάργησε… και το καλαμάκι

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Πριγκιπικός γάμος στην Αγγλία… Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Κι όμως κάτι κοινό φαίνεται πως συνδέει τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν είναι άλλο από τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες!

Ωστόσο, έχουν «διαφορές» στην επιλογή του καφέ. Φρέντο καπουτσίνο επέλεξε ο Πρίγκιπας Κάρολος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, χωρίς καλαμάκι πάντα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος άνοιξε τις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να απολαύσει ένα φρέντο εσπρέσσο, χωρίς φυσικά κι αυτός καλαμάκι.

mechanical adv 2021

Να θυμίσουμε, πως ο πρίγκιπας Κάρολος στη βόλτα του στην Αγ. Ειρήνη, στο Μοναστηράκι, μόλις πριν από λίγες ημέρες που επισκεπτόταν μαζί με την Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, είχε αρνηθεί να καταναλώσει τον καφέ με καλαμάκι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αναφέρει στο σερβιτόρο πως δεν χρησιμοποιεί πλαστικά σεβόμενος το περιβάλλον.

apostolakis adv 2

tsipras freddo1

tsipras freddo2

Το ίδιο μοτίβο φαίνεται πως τηρεί και ο Αλέξης Τσίπρας. Τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του πρωθυπουργού δεν συμμερίστηκαν οι σύντροφοί του που εμφανίστηκαν με πλαστικό ποτήρι στο χέρι και… καλαμάκι!

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...