ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Κοινότητας Κρούστα

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ονομάζομαι Μαρκάκης Δημήτριος του Μιχαήλ. Γεννήθηκα το 1994 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και είμαι μόνιμος κάτοικος Κρούστα. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Παγκάλου και έχουμε δύο παιδιά. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και έχω συμμετάσχει στο Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα καθώς και στην αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου του Κρούστα και της Κριτσάς. Ζώντας στη περιφέρεια γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πιστεύω ότι η νέα γενιά μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τους. Η συστράτευση μου στο συνδυασμό «Στην πράξη» δηλώνει την φρεσκάδα και την αλλαγή που μπορούν να φέρουν οι νεόι άνθρωποι. Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη Αλεξάκη για την ευκαιρία που μου δίνει και πιστεύω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του.

ΣΓΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Σγουρού Μαρία και είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος. Είμαι μόνιμος κάτοικος Κρούστα. Στην πρόσκληση του Χάρη Αλεξάκη για κοινή συμπόρευση απάντησα θετικά γνωρίζοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν. Ως νέος άνθρωπος θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλλω ενεργά στην αλλαγή του τόπου.  Θέλω με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό στην Πράξη να συνδράμω στο όραμα για ένα καλύτερο δήμο με ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας μας.

ΤΣΟΥΜΑΚΟΥ – ΣΩΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Το όνομα μου είναι Τσουμάκου Δέσποινα, είμαι μητέρα ενός παιδιού, έχω δύο εγγόνια και εργάζομαι ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά καθώς πιστεύω σε κάποια πιο ενεργή προεδρία στο χωριό μου, το Κρούστα και επέλεξα το Χάρη Αλεξάκη καθώς είναι ανεξάρτητος κομμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων.

Σχετικά άρθρα

Back to top button