Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Οι υποψήφιοι στην Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκα το Μάρτιο του 1982, αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης όπου και διαμένω μόνιμα. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε του Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Ηράκλειου Κρήτης. Έζησα για μικρό χρονικό διάστημα για σπουδές στη Ρώμη (Sapienza Università di Roma) και είδα από κοντά τη σπουδαία αρχιτεκτονική της πόλης. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, στην εταιρεία Consulting Engineers Zervos που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο.

Mechanical Solutions

Γνωρίζω δύο γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά. Είμαι κόρη του Ιωάννη Γουλιδάκη και της Καλλιόπης Γουλιδάκη-Πατεράκη. Έχω δύο αδέρφια, τον Βασίλη και τη Γάϊα και είμαι παντρεμένη με το Γιώργο Νικολαΐδη, ελεύθερο επαγγελματία και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Νέοι Νεάπολης”. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή μας ένα αγοράκι που άλλαξε τη μεταβλητή της καθημερινότητας μας, διαμορφώνοντας την οπτική της γωνία και διευρύνοντας το φάσμα της ευθύνης.

Έχω διατελέσει αιρετό μέλος Τ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης από το 2014-2019. Μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) και μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου (ΟΚΥΔΑΝ). Σε μια εποχή που υπάρχει μεγάλη αδιαφορία για τα κοινωνικο-πολιτικα δρώμενα στη χώρα μας, δίνοντας το δικαίωμα σε άλλους να αποφασίζουν για την ζωή μας, θεωρώ χρέος μου, ως ενεργός πολίτης αυτής της Πόλης, να συμβάλω όσο μπορώ ώστε ο κάθε συμπολίτης μας να ενδιαφερθεί, ξανά, όχι μόνο για τον τόπο μας, τη Νεάπολη, το Πάνω Μεραμπελλο, αλλά και για την προσωπική του ευτυχία και ποιότητα ζωής. Θεωρώντας ότι μια κοινωνία, εξελίσσεται και ευημερεί μόνο λειτουργώντας ως σύνολο, στόχος μου είναι να συνεισφέρω όσο μπορώ, ώστε να αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα όλων μας, μέσα σε ομάδες όπου θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Με αίσθημα ευθύνης συμπορεύομαι με τον Χάρη Αλεξάκη και τον συνδυασμό του «Στη Πράξη», ως υποψήφια τοπική σύμβουλος , για να κάνουμε “Πράξη” τα όνειρα της Νεάπολης, που όλοι τόσο αγαπάμε.

ΜΑΜΟΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μεγάλωσα στη Βουλισμένη, χωριό της ευρύτερης περιοχής της Νεάπολης, και είμαι μέλος μίας πολύτεκνης κτηνοτροφικής οικεγένειας. Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης του τμήματος Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας. Τα τελευταία 13 χρόνια ασχολούμαι με την ιδιωτική εκπαίδευση και αντιλαμβανόμενη πόσο σημαντική είναι η θέση του εκπαιδευτικού εμπλουτίζω τις γνώσεις μου με επιμορφώσεις τόσο στην ειδική αγωγή όσο και σε νέες μεθόδους διδασκαλίας. Συμμετέχω  σε εθελοντικές ομάδες, που στόχο έχουν τη βελτίωση σχολικών χώρων, πάρκων και φαραγγιών. Πιστεύω  ότι για την εξέλιξη της κοινωνίας οφείλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες μα πάνω απ’ όλα οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, κάνοντας τα λόγια μας Πράξη.

ΠΑΠΑΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ονομάζομαι Παπαχατζάκης Γιώργος και έχω γεννηθεί από γονείς μετανάστες στη Γερμανία το 1966. Μεγάλωσα στη Νεάπολη, είμαι οργανοποιός και από το 2004 έχω τη δική μου επιχείρηση ενώ το τελευταίο καιρό ασχολούμαι και με τις ανασκαφές αρχαιοτήτων. Ο Χάρης ήταν η αιτία που αποφάσισα ν ασχοληθώ με τα κοινά μιας και θέλω να βοηθήσω και εγώ και τον ίδιο και το τόπο μου.

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Είμαι ο Σπανάκης Μανώλης και γεννήθηκα το 1968. Μεγάλωσα και ζω μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου. Είμαι αστυνομικός και τα τελευταία 18 χρόνια υπηρετώ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, στο γραφείο έκδοσης Διαβατηρίων. Ήμουν εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Νεάπολης από το 2014 και, παράλληλα, μέλος του ΠΑΟΔΑΝ. Είμαι παντρεμένος με την Πρινιωτάκη Φρόσω, δημόσιο υπάλληλο, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο γιους, τον Γιάννη και τον Κωνσταντίνο, 24 και 22 ετών, αντίστοιχα. Φίλες και φίλοι, ζούμε σ’ έναν τόπο που, εκτιμώ, ότι δεν έχει αποκτήσει αυτά που δικαιούται και αξίζει. Προσωπικά, δεν με εκφράζει “το απολιτικ”, καθώς, αποστασιοποιημένοι από τα κοινά, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Με αγνά κίνητρα διεκδικώ να αποκτήσω λόγο στις αποφάσεις, οι οποίες μπορούν να λύσουν δομικά προβλήματα και, παράλληλα, να αναδείξουν την πλούσια κληρονομιά του τόπου μας, δίνοντας το εφαλτήριο για την εναλλακτική ανάπτυξή του. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που μου αναλογεί και με την ελπίδα να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, αποδεχόμενος με θάρρος την πρόσκληση, μα, και συνάμα, πρόκληση, του Υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάκη Χάρη να ενταχθω στην, ήδη δυνατή, ομάδα του. Θέτω τον εαυτό μου στη κρίση σας και αποζητώ την εμπιστοσύνη σας, προκειμένου να μου δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσω εσάς, τους συμπολίτες μου, καθώς και τα συμφέροντα του τόπου μου. Γιατί, η θεωρία είναι καλή, αλλά, η ουσία είναι… ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκα στις Βρύσες όπου και μεγάλωσα, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής μου είμαι παντρεμένη με τον Σηφάκη Μανόλη και ζοούμε στη Νεάπολη. Έχουμε δυο γιούς. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως μαγείρισσα. Η ενασχόληση με τα κοινά για εμένα ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία περίπου λόγω της αγάπης μου για τον τόπο μας. Στηρίζω τον Χάρη τον Αλεξάκη γιατί πιστεύω στο όραμά του και του έχω εμπιστοσύνη ότι θα το κάνει πράξη.

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Χανιωτάκη Μαρία του Ιωάννη. Μεγάλωσα στη Νεάπολη Λασιθίου που αποτελεί και την μόνιμη κατοικία των γονέων μου. Είμαι παντρεμένη με το  Διαλυνά Γεώργιο, πυροσβέστη και έχουμε ένα γιο. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεαπόλεως. Έχω σπουδές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πάνω στον τομέα της Πληροφορικής και των Οικονομικών. Κατέχω Μεταπτυχιακούς τίτλους Σπουδών στους τομείς της Ειδική Αγωγής και στην εξειδικευμένη διδασκαλία της Πληροφορικής στην εκπαίδευση. Για πολλά χρόνια ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος σε διάφορες θέσεις. Από το 2020 είμαι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε σχολεία του δήμου μας.

Αποδέχτηκα τη συμμετοχή μου στην ομάδα «στην Πράξη» γιατί απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν στα κοινά. Αν και συμμετέχω πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία έχω τη διάθεση και τη θέληση να βοηθήσω με την παρουσία μου και τις γνώσεις μου για ένα καλύτερο δήμο.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button