Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

«Στην Πράξη»: Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στη Νεάπολη

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Με την εμπιστοσύνη και την ψήφο των Νεαπολιτών, ο συνδυασμός «στην Πράξη» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χάρη Αλεξάκη, προχωρεί την τελευταία εβδομάδα της εκλογικής μάχη με αισιοδοξία και πίστη, ότι οι δημότες μας έχουν ξεχωρίσει ποια δημοτική ομάδα μιλά με ειλικρίνεια.

Ποιος λέει αλήθειες, κοιτάζοντάς τους στα μάτια και ποιος, προκειμένου να αλώσει τη δημαρχιακή καρέκλα, τάζει τα πάντα, αγνοώντας σε βάθος τα προβλήματα και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, τον οποίο, κατά τα άλλα ονειρεύεται να αλλάξει εκ θεμελίων, για να τον φέρει στα μέτρα του!

Mechanical Solutions

Ο συνδυασμός «στην Πράξη» εγκαινίασε τα γραφεία του στη Νεάπολη παρουσία των δημοτών της Νεάπολης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Αλεξάκης στην ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Οι αντίπαλοί μας, φοβούνται τη νηφάλια απόφαση των δημοτών της Νεάπολης στην κάλπη του Οκτώβρη. Δεν τους ακολουθούμε στον πανικό που τους έχει καταλάβει… Έχουμε εμπιστοσύνη στην αντίληψη και την ευφυΐα των Νεαπολιτών, να κάνουν τη σωστή επιλογή. Παραμένουμε ουσιαστικοί, αληθινοί και σας κοιτάμε κατάματα, με καθαρό βλέμμα.

Τι σας ζητούμε; Να ρθείτε να δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν περισσεύει κανείς. Χρειάζεται τόλμη και διάθεση προσφοράς. Τούτος ο τόπος αξίζει να τολμήσουμε παραπάνω, να τον αγαπήσομε πιο πολύ, να τον κάνομε καλύτερο και μαζί του να γίνομε και μεις πιο σωστοί πολίτες, για να τον αξίζουμε.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την εντολή σας για την επόμενη μέρα.

Εχω μια διαδρομή 9 χρόνων προσφοράς και σκληρής δουλειάς στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Ως επικεφαλής του ΠΑΟΔΑΝ για δύο θητείες και ως Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού για μια θητεία.

Η εμπειρία, η πολύτιμη γνώση τα χρόνια αυτά δεν υπάρχει σε κανένα εγχειρίδιο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δε διδάσκεται πουθενά.

Ορισμένοι, ονειρεύονται καρέκλες και εξουσία. Ισχυρίζονται με όσα λένε, ότι κατέχουν το μαγικό ραβδάκι για να διοικήσουν το Δήμο. Απ’ όσα ακούσαμε να λένε, μάλλον πιστεύουν ότι θα τον βάλουν στον αυτόματο πιλότο, μέχρι να αντιληφθούν τι και πως, μέσα στο Δήμο.

Αλλά μέχρι να το πετύχουν, τότε θα χουν χαθεί μεγάλες ευκαιρίες, για τις οποίες κόπτονται. Μόνο με την καθημερινή τριβή, την αναμέτρηση με τα προβλήματα, την αναζήτηση λύσεων στα μικρά και στα μεγάλα, με τη συνεργασία με πλήθος ανθρώπων, όλων των ηλικιών, θα φέρουμε αποτέλεσμα.

Χρειάζεται γνώση και εμπειρία για το πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση, πώς χτίζεις γέφυρες συνεργασίας, πώς παίρνεις μια ιδέα και την κάνεις πράξη, πως προτείνεις και διεκδικείς. Αυτά τα κατακτάς με τη σκληρή δουλειά, την προσωπικότητά σου και με άξιους συνεργάτες.

Η προσφορά και το έργο που έχω προσφέρει, μαζί πάντα με τους συνεργάτες μου, είναι γνωστά. Είναι έργο που έβαλε δυναμικά τον Άγιο Νικόλαο στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

Η Νεάπολη το γνωρίζει καλά γιατί το βιώνει κάθε χρόνο με πλήθος εξαιρετικών εκδηλώσεων που καθιερώσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια. Είναι εκδηλώσεις που έφεραν την αναγνώριση του Δήμου μας ως φιλόξενου οικοδεσπότη μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών διοργανώσεων.

Αυτές, που έβαλαν τον τόπο μας στον πολιτιστικό και αθλητικό χάρτη της Ελλάδας. Με αυτές τις εκδηλώσεις δώσαμε προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν. Οι φιλοξενούμενοί μας στις εκδηλώσεις αυτές, όλα αυτά τα χρόνια είναι σήμερα οι καλύτεροι πρεσβευτές μας.

Ένα έργο, με το οποίο δημιουργήθηκαν φεστιβάλ και άλλες δράσεις με παγκρήτια εμβέλεια.

Έργο με το οποίο πολλαπλασιάστηκαν οι ευκαιρίες για τους συνδημότες μας να έλθουν σε επαφή με κορυφαίους δημιουργούς και καλλιτέχνες. Πρωτοβουλίες που έφεραν κόσμο, ωφελώντας όχι απλά την εικόνα του δήμου μας, αλλά επίσης την τοπική οικονομία.

Αυτό το έργο με εμπνέει και με παρακινεί να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε ένα άλλο επίπεδο.

Ζητώ την εντολή και την εμπιστοσύνη σας.

Ως η επόμενη δημοτική πλειοψηφία, να αγωνιστούμε, για όσα μας απασχολούν και όσα ακόμη περισσότερα αξίζει να γίνουν σ’ αυτόν τον τόπο.

Η δουλειά δε μας φοβίζει. Το αποδείξαμε με αυτά που κάναμε στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό. Στην ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου μας. Αυτή η προσπάθεια, αυτή η φιλοδοξία, δεν μπορεί να γίνει πράξη, δεν μπορεί να γίνει «στην Πράξη», παρά με τους ανθρώπους που γνωρίζουν.

Θέλουμε και μπορούμε να δουλέψουν μαζί, γιατί το έχουν αποδείξει και γιατί αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον της γενιάς που ακολουθεί».

Εκ του Γραφείου Τύπου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button