Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Χάρη Αλεξάκη

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ο Κώστας Νικολακόπουλος υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Οι τοπικές μας κοινότητες έχουν ανάγκη η εμπειρία να συνδυαστεί με τη νέα γενιά! Γι αυτό καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας τον Κώστα Νικολακόπουλο #στην_πράξη

Mechanical Solutions


Ο Γιάν Λουμάι υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Λουμάι Γιαν. Είμαι υπάλληλος και πιο συγκεκριμένα μάγειρας και εργάζομαι στην εστίαση. Ζω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι παντρεμένος με την Δετοράκη Κατερίνα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Έχω συμμετάσχει στην Ένωση Γονέων και στους Συλλόγους Γονέων των σχολείων των παιδιών μου. Επίσης, έχω επιτελέσει για αρκετά χρόνια μέλος του Συλλόγου Αλλοδαπών.

Η πρόταση του Χάρη Αλεξάκη για συμμετοχή στο συνδυασμό «Στην Πράξη…» με τιμά. Αγαπώ τον Άγιο Νικόλαο και είναι ο βασικός λόγος που τον επέλεξα για να δημιουργήσω την οικογένεια μου και να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Στο πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη βλέπω την αγάπη του για τον τόπο μας και την μεγάλη θέληση του για προσφορά και δημιουργία.


Ο Μανόλης Σφυρογιαννάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Καλωσορίζουμε τον Μανόλη Σφυρογιαννάκη στον συνδυασμό μας!


Ο Χρήστος Σκαλαίος υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας τον Χρήστο Σκαλαίο και την πολύτιμη εμπειρία του!


Ο Γιώργος Λασιθιωτάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Γεννήθηκα στην Αθηνα το Μάρτιο του 1978. Το όνομα μου είναι Λασιθιωτάκης Γεώργιος και για κάποιους φίλους που με ξέρουν καλύτερα με φωνάζουν Γαβαλά. Ο πατέρας μου Εμμανουήλ Λασιθιωτάκης από τη Μίλατο και η μητέρα μου Γιανναδάκη Καλλιόπη από την Πρίνα. Μεγάλωσα στη Μίλατο και τα τελευταία 4 χρόνια συζώ με την Γεωργία Απαλάκη και μένω στον Άγιο Νικόλαο.

Τελείωσα το ΤΕΛ Νεαπόλεως και είμαι Ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολούμαι με αναπαλαιώσεις και στην κατασκευή σπιτιών. Είμαι επί σειρά ετών στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Μιλάτου όπου διετέλεσα και Πρόεδρος τα τελευταία 10 χρόνια. Για μια θητεία ήμουν μέλος του συμβουλίου της Πολιτιστικής Ένωσης Αγίου Νικολάου.

Μετά από σκέψη και αίσθημα ευθύνης για το τόπο που αγαπώ,ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά αποφάσισα να δηλώσω τη συμμετοχή μου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Αποφάσισα να συμμετέχω με τον Χάρη Αλεξάκη και τον συνδυασμό του “στην ΠΡΑΞΗ.”

Γιατί πιστεύω ότι τα θέλω για τον τόπο μας ο Χάρης κι η ομάδα του μπορεί να τα κάνει ΠΡΑΞΗ. Ο Χάρης έχει αποδείξει ότι δε μένει στα λόγια αλλά ο στόχος του είναι η ΠΡΑΞΗ. Πρέπει και επιβάλλεται τα λόγια να γίνουν πράξη για όλο το Δήμο Αγίου Νικολάου από άκρη σ’ άκρη μέχρι το τελευταίο χωριό. Όχι μόνο εκεί που ζουν οι πολλοί αλλά και οι λίγοι.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Όχι αλλά λόγια λοιπόν μόνο ΠΡΑΞΗ. Για τη νέα γενιά και για τον τόπο που μεγαλώνουμε!


Η Φωτεινή Μηλάκη υποψήφια με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Μηλάκη Φωτεινή, είμαι παντρεμένη με το Νικάκη Μύρωνα και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Ο πατέρας μου Μηλάκης Σταύρος ήταν επί χρόνια Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου και η μητέρα μου Μηλάκη Κατερίνα ήταν ξενοδοχοϋπάλληλος και πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.

Είμαι απόφοιτη του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης , σαν φοιτήτρια έχω εργαστεί στο κομμάτι του τουρισμού, ενώ από το 2005 έως και σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.. Διετέλεσα ως πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κατά τη πρώτη χρονιά του Κορωναιού (2019 – 2020).

Επίσης ήμουν μέλος του ΠΑΟΔΑΝ , μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου, μέλος σε εθελοντικές ομάδες και Αρχηγός των Προσκόπων Αγίου Νικολάου. Ο Χάρης Αλεξάκης συνδυάζει τη νεότητα με την εμπειρία και το όραμα με τη πράξη. Είμαστε όλοι γνώστες των παθογενειών της κοινωνίας και εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην ομάδα που θα μπορέσει να τις διαχειριστεί και να τις λύσει. Όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί να βοηθήσει αυτό το Δήμο να προοδεύσει.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button