ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Νέοι υποψήφιοι με τον Μανώλη Μενεγάκη

Η Αναστασία Γρηγοράκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα το 1993 στον όμορφο Άγιο Νικόλαο και ακόμη κατοικώ εδώ, στον τόπο που μεγάλωσα. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καλαμάτας, αποκτώντας την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Λογοθεραπευτή, ιδρύτρια – Διεπιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Αγωγής και Εκπαίδευσης “Πέτρα-Μολύβι-Ψαλίδι-Χαρτί”, που λειτουργεί εδώ στον Άγιο Νικόλαο. Επίσης είμαι Γεωγραφική Εκπρόσωπος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων- Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) στον Νομό Λασιθίου.

Από τότε, η επαγγελματική μου πορεία διαρκεί επτά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Έχω επίσης συμμετάσχει ενεργά σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εμβαθύνοντας τις γνώσεις μου σε διάφορες διαταραχές επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας, καθώς και στην τυπική ανάπτυξη ή και μη των παιδιών. Εκτός από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, έχω αφιερώσει χρόνο στον εθελοντισμό ως Σαμαρείτισσα του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εδώ στον Άγιο Νικόλαο. Επίσης, υπηρέτησα ως εθελόντρια στο Σύλλογο Τριτέκνων Αγίου Νικολάου και στο Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Νεάπολης. Είμαι επίσης μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν) από το 2022 και μέχρι σήμερα.

Στις επερχόμενες εκλογές συντάσσομαι στο συνδυασμό ‘Ενωτική Κίνηση Πολιτών’ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε φωνή μετράει και κάθε πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει θετικά την κοινότητα μας. Η πορεία μου και η αφοσίωσή μου στις αξίες της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και της προόδου με έχουν οδηγήσει στην απόφαση να συμμετέχω στη δημόσια υπηρεσία για να βοηθήσω να διαμορφωθεί μια κοινότητα που είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ μας.

Η επικοινωνία είναι η δύναμή μου, και με τον εργατικό, μεθοδικό και οργανωτικό τρόπο εργασίας μου, προσπαθώ πάντα να είμαι αποτελεσματική σε ό,τι κάνω, με αγάπη και αφοσίωση.


Η Βασιλεία Γιακουμάκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Του Γεωργίου και της Ευαγγελίας. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι κάτοικος Αγίου Νικολάου. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, του τμήματος Ιατρικής Ηρακλείου με ειδίκευση στην Γενική
Ιατρική. Έχει προϋπηρεσία στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ωνάσειου ιδρύματος. Πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της για ένα έτος (2011-2012) στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Σητείας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών από το 2017 έως και το 2019. Τα τελευταία 7 χρόνια είναι Επιμελήτρια στο τμήμα Επειγόντων περιστατικών του ΓΝΑΝ.


Ο Γιώργος Βεργετάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1961. Είμαι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολή Αθηνών. Από το έτος 1989 είμαι μόνιμα εγκαταστημένος στον Άγιο Νικόλαο. Ασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου από το έτος 1990. Είμαι έγγαμος και έχω μία κόρη 14 ετών.


Ο Γιώργος Αστρουλάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Γεώργιος Αστρουλάκης και μεγάλωσα στη Μίλατο. Τα πρώτα σχολικά μου χρόνια τα πέρασα στο δημοτικό σχολείο Μιλάτου και στη συνέχεια φοίτησα στο γυμνάσιο και γενικό λύκειο Νεάπολης. Ολοκλήρωσα τις πανεπιστημιακες σπουδές μου στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφοιτώντας από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας ασχολήθηκα με την οικογενειακή μας επιχείρηση εστίασης και ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μίλατο. Ένας ακόμη τομέας όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά είναι ο αγροτικός και συγκεκριμένα η καλλιέργεια ελιών, που είχε ξεκινήσει ως χόμπι αλλά εξελίχθηκε σε επάγγελμα.

Είμαι παντρεμένος με την Βάρδα Δέσποινα, απόφοιτο του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά τον Σωκράτη 7 ετών και την Μαίρη 4 ετών.


Ο Ανδρέας Αρακαδάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Γονείς του ο Ανδρέας Αρακαδάκης και η Ειρήνη Γραμματικάκη με καταγωγή από τη Νεάπολη και τις Βρύσες Λασιθίου αντίστοιχα.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Αγγλία, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Αγίου Νικολάου του ΕΛΜΕΠΑ. Κατέχει πτυχίο Παιδαγωγικής Επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ, πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην «Ειδική Αγωγή στην Εκπαίδευση» και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και επιμορφώσεων.

Εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου την περίοδο 2004 – 2007, υπεύθυνος για την υποστήριξη των Πληροφοριακών Συστημάτων και εφαρμογή της Γενικής Λογιστικής. Διετέλεσε «Αναπληρωτής Διοικητής» στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Ιεράπετρας από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2020. Επίσης, παρείχε Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων στο Νομό Λασιθίου, στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ.

Από το 2005 – 2019 εργαζόταν ως συμβασιούχος καθηγητής και εργαστηριακός συνεργάτης στο Παράρτημα Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης. Παράλληλα με τη διδασκαλία συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα, στη διοργάνωση συνεδρίων και καλοκαιρινών σχολείων (ERASMUS) και συνέβαλε ενεργά στην ανάπτυξη του Τμήματος. Από το 2019 έως σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως διδάσκων Ακαδημαϊκός Υπότροφος, στο Τμήμα ΔΕΤ Αγίου Νικολάου του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Έχει διδάξει ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην ΑΣΤΕΚ, ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Τουρισμού Ηρακλείου (πρώην ΟΤΕΚ), στα ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής – εκπαιδευτικός σε σεμινάρια και ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα εργαζομένων σε ξενοδοχεία και
επιχειρήσεις καθώς και προγράμματα ανέργων από το 2014 έως σήμερα (ΛΑΕΚ, ΚΕΚ, VOUCHER κ.α.).

Είναι Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ/ΤΑΚ) από το 2011 έως σήμερα, έχοντας εκλεγεί τέσσερις φορές.

Έχει συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του ΟΕΕ/ΤΑΚ στις Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας και Τουρισμού. Είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου και της Περιφέρειας Κρήτης. Συμμετείχε στην Επιτροπή Αγώνα για το ΤΕΙ, τα Νοσοκομεία και την ΑΣΤΕΑΝ με μοναδικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.


Ο Μανόλης Κοκολάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκε το 1958 στον Άγιο Νικόλαο όπου κατοικεί έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα το γένος  Κλώντζα  και έχουν 3 παιδιά και εγγόνια. Εργάζεται ως οδηγός. Είναι πρόεδρος πρωτοβάθμιου εργατικού σωματείου, Γενικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου και  μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.

Έχει  συμμετάσχει σε πολλές επιτροπές ( ΟΑΕΔ – ΙΚΑ-ΣΕΠΕ κλπ), ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου πάντα  με σκοπό  την διευκόλυνση και την βοήθεια προς τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους  και τους ανέργους.

Η πολύχρονη εργασιακή και συνδικαλιστική του εμπειρία, η ενασχόλησή του με τον τουριστικό τομέα, τα κοινά και το ενδιαφέρον του για την κοινωνική πολιτική και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συντοπιτών του, τον  ώθησε να συμμετέχει  στις Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button