Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Γιώργος Α. Αρακαδάκης: Γιατί είμαι υποψήφιος με την «Ενωτική Κίνηση Πολιτών»

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Κατεβαίνοντας στις εκλογές, γνωρίζεις ότι θέτεις τον εαυτό σου στην κρίση και τη διάθεση των συμπολιτών σου. Αρχικά σας παρέθεσα το βιογραφικό μου, που σκοπό είχε να με γνωρίσουν οι άνθρωποι, που δεν έτυχε ακόμα να συναντηθούν οι δρόμοι μας στη μικρή κοινωνία του ζούμε. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναφέρω τους λόγους που με έκαναν να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Μενεγάκη.

Με τον Μανώλη βρεθήκαμε μαζί στα σχολικά θρανία, συμμαθητές, συνομήλικοι, ανήκουμε σε μια γενιά που βλέπει τα πάντα γύρω της να αλλάζουν με ιλιγγιώδης ρυθμούς και που έχει μάθει να προσαρμόζεται ανάλογα. Μεγαλώνοντας στον ίδιο τόπο, αναλωθήκαμε πολλές φορές σε συζητήσεις και ανταλλάξαμε απόψεις για τα κοινά. Στη διάρκεια της καραντίνας, πολλές φορές συναντηθήκαμε και περπατήσαμε μαζί προς το μπουρούνι, αναλύοντας τα τεκταινόμενα στο Δήμο, συμφωνώντας ότι πρέπει να υπάρξει μια καινούργια διεκδίκηση – πρόταση και ουσιαστική αλλαγή πορείας για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Mechanical Solutions

Περιγράφοντας τον Μανώλη Μενεγάκη θα έλεγα ότι τον διακρίνει η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια και το ήθος του, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά αν θες να ηγηθείς ενός τόπου. Είναι ένας άνθρωπος καθαρός, με κατάρτιση και προπαντός με όραμα και πάθος να προσφέρει στον τόπο που μεγάλωσε και ζει με την οικογένεια του.

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη δεν ήταν καθόλου εύκολη. Όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις και σίγουρα δεν ασχολούμαστε με τα κοινά γιατί δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε, όπως με ρώτησε ένας φίλος στη Νεάπολη.

Η τελική μου απόφαση να συμμετέχω στο συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» βασίστηκε στη δύναμη της ομάδας και των ατόμων που χρόνια τώρα συνδέομαι, εμπιστεύομαι, συνεργάζομαι μαζί τους και φυσικά στο πρόσωπο του επικεφαλής Μανώλη Μενεγάκη, τον οποίο από κοινού αποφασίσαμε να στηρίξουμε, ανεξαρτήτως ιδεολογικών αντιλήψεων, στα πλαίσια βασικών αξόνων συνεργασίας.

Συμμετέχω στο συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» γιατί διεκδικούμε την «ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ» και «ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» του Δήμου μας, πιστεύοντας στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του.

Γιατί ο δήμος μας, θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος στις αξίες της «Διαφανής Λειτουργίας, της «Δικαιοσύνης» και της «Ενεργής Συμμετοχής των Πολιτών» στις αποφάσεις που τους αφορούν.

Γιατί όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι «Νέοι» άνθρωποι, πρέπει να έχουν όραμα, να βγαίνουν μπροστά, να αγωνίζονται και να διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους.

Γιατί ο δήμος πρέπει να  αφουγκράζεται, να βάζει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών μπροστά και να έχει την κοινωνία δίπλα του.

Γιατί δεν μπορώ να βλέπω τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου που ζω, παρατημένα στο έλεος της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης.

Γιατί υπάρχει ο πολιτισμός, η παιδεία, η παράδοση, ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας παραγωγής, που πρέπει να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να συνδεθούν με το τουριστικό προϊόν που παράγουμε ως τόπος, στα πλαίσια μιας αειφόρου ανάπτυξης.

Γιατί θεωρώ ότι η «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» αποτελεί μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, που πιστεύουν ειλικρινά ότι πρέπει να αλλάξει η εικόνα του τόπου μας προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Είναι άνθρωποι που έχουν γνώση, όρεξη και αποφασιστικότητα για να το πετύχουν αυτό.

Όσοι με γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν τις ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που πρεσβεύω, οι οποίες είναι αδιαπραγμάτευτες και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Μενεγάκης, είναι ο άνθρωπος που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει την πόλη μας στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και ευημερίας και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά όλοι μαζί.

Με την υποστήριξή σας θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το Όραμά μας, για ένα «ΔΥΝΑΜΙΚΟ» και «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ». Σας καλώ να ενωθούμε και να εργαστούμε από κοινού γι΄αυτό.

Με εκτίμηση

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΑΡΑΚΑΔΑΚΗΣ

Οικονομολόγος – Εκπαιδευτικός – Αντιπρόεδρος ΟΕΕ/ΤΑΚ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button