Europlan

Xaritakis
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ενωτική Κίνηση Πολιτών»: Η Ιωάννα Κρητσωτάκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Η ίδια όρεξη και ορμή σε νέους και παλιούς βηματισμούς, που σε αρκετές περιπτώσεις μοιραστήκαμε με πολλές και πολλούς απ’ εσάς εκεί έξω….Δεν είμαι καλή στους πολιτικούς λόγους, δεν προέρχομαι από μεγάλο τζάκι…Ενέργεια, δράση………αλλά και αντίδραση.

Αρεστοί, χρήσιμοι ή «χρηστοί»?

“IN_AND_OUT

Πολλά και διαφορετικά επίθετα που μας χαρακτηρίζουν, στο διάβα του δημόσιου και ιδιωτικού μας βίου. Ο δήμος μας, η κοινότητα μας, το σπίτι μας, η καθημερινότητά μας. Η κοινωνική προσφορά, ο ενεργός πολίτης που αξιοποιεί τα προσωπικά του χαρίσματα προς το κοινό όφελος, σε κάθε περίσταση και όχι μόνο μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Όλα αυτά συνθέτουν το χαρακτήρα του δημοκρατικού πολίτη, όπως εύστοχα αναφέρει ο μέγας ιστορικός Θουκυδίδης, στον «Περικλέους Επιτάφιο».

Πολιτική σημαίνει πάνω απ’ όλα προσφορά στους πολίτες και όχι επάγγελμα…..

Mechanical Solutions

Πιστεύω στη δύναμη της ιδιαιτερότητας του καθενός, στα “τάλαντα” της ψυχής ως έξοδο για το κοινό καλό….«Να πορπατείς με την κεφαλή ψηλά, κι’ όχι τη μύτη», «Να σκύβεις να τιμάς το χώμα που γεννήθηκες, να σκύβεις ν’ ακούς τον πόνο του άλλου», «Μα να μη σκύβεις, μπρος στο άδικο!» «Να πολεμάς με γνώση, με αρχές, με ήθος, με τη μεγαλοπρέπεια που σου δίνει το δίκιο σου , κι’ όχι με το αυτοκρατορικό ύφος ενός πληγωμένου εγωισμού!» Αυτά με δίδαξαν, αυτά κρατάω, αυτά εφαρμόζω,αυτά θα παραδώσω…

« Η ζωή θέλει αγώνα», έλεγε η γιαγιά μου. Η αλήθεια είναι ότι ξινίζω μερικές φορές, ίσως επειδή αναγνωρίζω τα ξινά αυτού του κόσμου……. «Γουστάρω» να ταράζω λιμνάζουσες συνειδήσεις, «γουστάρω» να παλεύω ενάντια στη ρουτίνα, «γουστάρω» να μιλάω χωρίς υπεκφυγές… Θωρακίζομαι με πίστη, ελπίδα κι’ αγάπη κι’ έτσι απλά “κατεβαίνω” υπο+ψηφια δημοτική σύμβουλος, υπό την κρίση των μελών της τοπικής μας κοινωνίας!

Με την “Ενωτική Κίνηση Πολιτών” και επικεφαλής τον Μανώλης Μενεγάκης τον οποίο και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη!! Μαζί για το Δήμο Αγίου Νικολάου!!!

Υ.Γ.: οι “τίτλοι” που μ’ ακολουθούν φτιάχτηκαν πάνω στις θυσίες – των πλούσιων σε αισθήματα – ανθρώπων της οικογένειάς μου, της πατρικής και της νέας οικογένειας που έχουμε δημιουργήσει με το σύζυγό μου, το συνοδοιπόρο μου, το συμπαραστάτη μου στα γλυκά και στα πικρά αυτής της ζωής

*Ιωάννα Κρητσωτάκη – Δρακωνάκη θεολόγος- υπάλληλος ξενοδοχείου, πιστοποιημένη εκπαιδευτικός στη «Διαπολιτισμική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κάτοχος πιστοποιητικού «Διοίκησης και οργάνωσης εκπαιδευτικών μονάδων» και του «Ιnternational Diploma in Travel and Tourism» από τη Vellum International. Περατωθείσες μεταπτυχιακές σπουδές στο EΚΠΑ, με ειδίκευση στη «Σχολική Θρησκευτική Αγωγή», τ. αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου, νεοεκλεγέν μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Γονέων Κρήτης, τακτικό μέλος ΣΕΠΕΔΑΝ (2016-2023).


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button