Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι με τον Μανώλη Μενεγάκη

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ο Ιωάννης Γ. Ρουκουνάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Ιωάννης Γ. Ρουκουνάκης, Είμαι γέννημα θρέμμα Αγίου Νικολάου Κρήτης, με καταγωγή από το χωριό Κρούστας(πατέρας) και το χωριό Κριτσά(μητέρα, το γένος της μητέρας μου είναι Μιχαήλ Σημαιάκη). Φοίτησα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου Κρήτης. Κατόπιν Εξετάσεων Πέρασα στην Ιατρική Σχολή. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην 5η ΕΜΑ στην Κύπρο.

Mechanical Solutions

Το 2015 τελείωσα την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Τραυματολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨Ασκληπιείο Βούλας¨. Έχω ειδικευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨ΚΑΤ¨ και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. Το 2016 έλαβα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα “Μεταβολικά Νοσήματα των οστών” (Οστεοπόρωση) του ΕΚΠΑ(Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Το 2023 έλαβα πιστοποίηση στη Θεραπεία Πόνου και Παρηγορική Φροντίδα Ασθενών από την ΠΑΡΗΣΥΑ. Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου Είμαι μέλος:

  • της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας
  • του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης
  • της Αθλητριατρικής Εταιρείας
  • της Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών
  • της Ένωσης Γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου
  • της επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Αγίου Νικολάου (εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου)
  • του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραρτήματος Αγίου Νικολάου

Είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου Κρήτης. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά.

“Γιατί ζητώ την ψήφο σας”;

  • Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός/ πολιτευτής, ασκώ το επάγγελμα μου και θα συνεχίσω να το κάνω με αγάπη γιατί είναι η επιστημονική μου απασχόληση
  • Είμαι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, και θα αγωνιστώ μαζί με την ομάδα μας για ένα νέο δήμο φιλικό στους πολίτες και στους επισκέπτες του, σύγχρονο και ανταγωνιστικό. Για μια πλούσια παρακαταθήκη για μας και τα παιδιά μας.
  • Ζητώ την στήριξη σας και μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Μενεγάκη θα παράξουμε έργο, με μεθοδικότητα, προγραμματισμό και οργάνωση και θα προσφέρουμε στον τόπο μας ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο Αγίου Νικολάου.

Δώστε μας τη ΔΥΝΑΜΗ να υλοποιήσουμε το όραμα μας!


Η Καλλιόπη Σηφαντωνάκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννημένη το 1966 και με καταγωγή από το Χουμεριάκο, κατοικώ τα τελευταία 30 χρόνια στον Άγιο Νικόλαο. Έπειτα από τις λυκειακές μου σπουδές στη Νεάπολη, φοίτησα στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 1996 άρχισα να εργάζομαι ως αναπληρώτρια καθηγήτρια θεολόγος. Η επαφή μου με το σχολικό περιβάλλον και τα προβλήματά του με ευαισθητοποίησε σε θέματα ψυχολογίας παιδιών και εφήβων. Συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάστηκα ως ιδιώτης Ψυχολόγος για ένα (1) χρόνο στον Άγιο Νικόλαο.

Από το 2002 υπηρετώ ως μόνιμη εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και πρόσφατα ανέλαβα εκ νέου τη διεύθυνση του Γυμνασίου Νεάπολης, θέση την οποία κατείχα για 4 χρόνια στο παρελθόν. Έχω παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή και στη Σχολική Ψυχολογία κι έχω ασχοληθεί ερευνητικά με την εφηβεία και την τρίτη ηλικία. Είμαι μέλος της εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Αγίου Νικολάου Κρήτης και του Λυκείου Ελληνίδων με ενεργή συμμετοχή στα χορευτικά τμήματά του. Είμαι ευτυχής μητέρα δύο ενήλικων παιδιών , της Θεοδώρας Μόσχου αρχιτέκτονα μηχανικού και του Δημήτρη Μόσχου, πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής.


Ο Αλέξανδρος Σκύβαλος υποψήφιος με τον Μάνωλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1983 όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι πατέρας 2 κοριτσιών της Μαίρης 10 ετών και της Μαρίνας 8 ετών. Τελειώνοντας της σπουδές μου το 2005 ως φοροτεχνικός, επέστρεψα στον Άγιο Νικόλαο όπου ασχολήθηκα με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Από το 2011 βρισκόμουν στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και δικτύων, στις δύο μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών ως Shop manager και υπεύθυνος εταιρικών πελατών, ειδικότητες οι οποίες μου πρόσφεραν τεράστια εμπειρία στην διαχείριση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των ψηφιακών εργαλείων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Σήμερα εργάζομαι στον ξενοδοχειακό κλάδο σε μία από τις μεγαλύτερες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τουρισμό.

Η ενασχόληση μου στα κοινά από την εφηβική μου ηλικία σε συλλόγους και τοπικά σωματεία ήλθε να ενισχυθεί με την ένταξη μου στο γονεϊκό κίνημα με την ενεργή συμμετοχή μου στα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και της Ένωσης Γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου.  Η αγάπη για τον τόπο μου μαζί με την ανάγκη για παραγωγή – προαγωγή διαχρονικά στέρεων ιδεών και αξιών όπως η ισότητα – ισονομία- διαφάνεια, είναι βασικοί λόγοι που με κάνουν να ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και με την σειρά μου να τιμήσω την επιλογή σας.

Μαζί για το αύριο του Δήμου μας!


Η Μαρία Στεφανάκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Παντρεμένη με το Βασίλη Ρέτσιο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, μητέρα δύο κοριτσιών της Ρέας Ρέτσιου και Ραφαέλας Ρέτσιου.

1987-1995: αναπληρώτρια εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής σε διάφορα σχολεία του Δήμου
Αγίου Νικολάου

1995-2001: μόνιμος εκπαιδευτικός στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου

2001-2007: Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Λασιθίου. Σε αυτό το διάστημα υλοποιήθηκαν οχτώ (8) ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα προγράμματα για τα οποία αιτήθηκα, εγκρίθηκαν και στα οποία ήμουν φυσική και οικονομική συντονίστρια.

2007-2011: Διευθύντρια στο Δημοτικό Σχολείο Κριτσάς. Στο διάστημα αυτό αναστηλώθηκε ο εξώστης, ανακαινίστηκαν οι αίθουσες και εξοπλίστηκαν με Η/Υ και εκτυπωτές.

2011-2015: Διευθύντρια στο 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου. Στο διάστημα αυτό υλοποιήθηκε υπό το συντονισμό μου, ένα από τα πρώτα στο Νομό μας, ευρωπαϊκά προγράμματα Comenius με συμμετοχή 7 ευρωπαϊκών χωρών. Κατεδαφίστηκε η παλιά πτέρυγα και στη θέση της ανεγέρθηκε νέα

2015-2016: εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου

2016-2017: Υπεύθυνη κολύμβησης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου

2017-2022: Διευθύντρια στο 5 ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου. Στο διάστημα αυτό υλοποιήθηκαν υπό το συντονισμό μου 2 προγράμματα Erasmus με σημαντική χρηματοδότηση. Προστέθηκε λυόμενη αίθουσα, τοποθετήθηκε στέγαστρο και χτίστηκε αίθουσα-βιβλιοθήκη οποία εξοπλίστηκε με έπιπλα και βιβλία. Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού μου βίου συμμετείχα στην επίλυση των προβλημάτων της εκπαίδευσης σε διάφορες αιρετές θέσεις: μέλος, ταμίας, γραμματέας και πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Μεραμβέλλου-Οροπεδίου καθώς και αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρ/θμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.


Η Μαρία Στρατάκη υποψήφια με τον Μανώλη Μενεγάκη

Είμαι η Μαρία Στρατάκη-Μαυροφόρου, Δασκάλα, με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση, με έντονη συνδικαλιστική παρουσία στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση  και τωρα ζητώ την ψήφο σας ως υποψήφια με τον συνδυασμό  Ενωτική Κίνηση Πολιτών με επικεφαλής το Μανώλη Μενεγάκη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984. Η σχολική μου ζωή κύλησε στην Ιεράπετρα και σπούδασα στο Ρέθυμνο. Ειμαι κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη και της συνταξιούχου του Υπ. Πολιτισμού. Δέσποινας Στρατάκη. Είμαι παντρεμένη με το Δημήτρη Γ. Μαυροφόρο, έχουμε αποκτήσει δυο γιους και κατοικούμε στην Ελούντα.

– Σπουδές :Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού  στην Δημόσια Διοίκηση(Master in Public Administration)

– Επαγγελματική πορεία: Δίδαξα από το 2007 -2008 σε ιδιωτικό σχολείο και από το 2009 μέχρι σήμερα υπηρετώ ως δασκάλα στην Δημόσια Εκπαίδευση (2009 – 2010 στο 2ο Δημοτικό Αγίου  Νικολάου, 2011 – 2018 στο Δημοτικό Ελούντας), για πέντε χρόνια  εργάστηκα  στη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθίου, ως διοικητικός σε οικονομικό τμήμα, ενώ την νέα σχολική χρονιά  επιστρέφω στο Σχολείο της Ελούντας .

– Συνδικαλιστική και κοινωνική δράση: Εχω την τιμή να είμαι πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, ενώ υπήρξα για 3 θητείες πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μεραμβελλου – Οροπεδίου.

Συμμετέχω διαχρονικά σε δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Πολιτών,  πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση να συμμετάσχω δημιουργικά για  να αλλάξει ο Δήμος  μας,  να ξεκολλήσει από μια διαχειριστική νοοτροπία και να μπει ως πρωταγωνίστρια σε δυο βασικούς αξονες τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή τομέα καθώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας δεν εχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες στο τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Το διεκδικούμε, το αξίζουμε και το μπορούμε!


Ο Μιχάλης Ταβλάς υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Ταβλάς Μιχάλης, κατάγομαι από τον χωριό της Κριτσάς και τα τελευταία χρόνια κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο με τη σύζυγο μου Μαρία Μαρνέλλου και τις δύο μας κόρες Ελένη και Χρυσάνθη. Το βασικό μου επάγγελμα είναι Πυροσβέστης ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση, πιο συγκεκριμένα με την τυποποίηση ελαιόλαδου.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που ζω σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και έπειτα από την πρόταση του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ αποφάσισα να συμμετάσχω στην δημοτική παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Θα ήταν τιμή μου να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κοινά.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button