Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι με τον Χάρη Αλεξάκη

BOX CAFE
DROP Cafe Palermo TECH HUB

Ο Παναγιώτης Μεταξαράκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Μεταξαράκης Παναγιώτης, γεννημένος 22/11/94 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όπου μεγάλωσα και διαμένω . Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με κατάστημα οπτικών στον Άγιο Νικόλαο και τη Χερσόνησο. Από το 2020 ασχολούμαι με τα κοινά καθώς είμαι μέλος του Εμπορικού συλλόγου και από το 2022 έως και σήμερα διατελώ και καθήκοντα ταμία. Σκοπός μου ήταν να εκφέρω την γνώμη μου και να επηρεάσω ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ για τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που επέρχονταν με αυτά.

Mechanical Solutions

Η πόλη του Αγίου Νικολάου από τις ομορφότερες στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα έχει μια τεράστια δυναμική που είναι πλέον ώρα να την αξιοποιήσει αλλά και να την εκμεταλλευτεί προς όφελος των πολιτών της. Σκοπός του εμπορικού συλλόγου ήταν να επιλύσει προβλήματα και μέσω των συζητήσεων και συναντήσεων αυτών γνώρισα τον Χάρη . Από τις πρώτες λοιπόν συζητήσεις ήταν εμφανής η όρεξη, αλλά και η αγάπη που έχει ο Χάρης για την πόλη μας. Διαθέσιμος, εργατικός, αλλά κυρίως υπομονετικός  σε κάθε συνάντηση ανοιχτός σε νέες ιδέες, ακούγοντας τις διαφορετικές απόψεις, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τους λόγους αυτούς δέχτηκα με χαρά να συμμετέχω στον συνδυασμό του Χάρη, πιστεύοντας ότι είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει τα κοινά της πόλης και να γίνουν επιτέλους, ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ οι ΔΡΑΣΕΙΣ που απαιτούνται.


Ο Γιάννης Μενεγάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Γεννήθηκα το 1987 στον Άγιο Νικόλαο, όπου κατοικώ και εργάζομαι. Είμαι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός του τμήματος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως μηχανικός σε Κατασκευαστικές Εταιρείες Δημοσίων Έργων. Από το 2015 έως σήμερα, διατηρώ ατομική επιχείρηση ως ιδιώτης Πολιτικός Μηχανικός και πρόσφατα εντάχθηκα στο δυναμικό της Αναπτυξιακής Λασιθίου Α.Α.Ε. ΟΤΑ στο Τμήμα Έργων & Προγραμμάτων.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγίου Νικολάου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη με το συνδυασμό «στην Πράξη» του υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Αλεξάκη.


Ο Γιάννης Μουμτζής υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Μουμτζής Γιάννης, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1980 και είμαι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου .Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Χουρδάκη με την οποία έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Σπούδασα στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Φυσικής και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής.

Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία στην οποία ζεις. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου, για το κοινό καλό, την πρόοδο της πόλης και των όμορφων χωριών της περιοχής μας.

Θεωρώ ότι ο Δήμος πρέπει να κάνει μια αλλαγή και να βγουν μπροστά νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες ώστε να γίνει με τη βοήθεια όλων ο δήμος μας σημείο αναφοράς. Να αναδειχθούν οι αρετές της περιοχής μας με σεβασμό στον Πολιτισμό και τους συμπολίτες μας.

Στηρίζω τον συνδυασμό ‘στην πράξη‘ γιατί αποτελείται από νέους ανθρώπους με διαφορετικά χαρακτηριστικά που συμπληρώνει ο ένας τον άλλο δημιουργώντας μια πολύ δυνατή ομάδα με επικεφαλής τον κύριο Χάρη Αλεξάκη ο οποίος με την εντιμότητα, την οξυδέρκεια, την εργατικότητα και τις φιλοδοξίες που έχει για το δήμο μας εγγυάται την εξέλιξη της περιοχής μας σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο τόπο.

Στηρίζω Χάρη γιατί δεν συμβιβάζεται με τη μετριότητα και θα αποτελέσει το δήμαρχο που θα αντικρίζει κάθε πολίτη ξεχωριστά αλλά και όλους σαν έναν χωρίς συμφέρον με μόνο σκοπό το κοινό καλό.


Ο Θεόδωρος Μπεκατώρος υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ονομάζομαι Μπεκατώρος Θεόδωρος – Ιδομενέας. Γεννήθηκα το 1990 στην Χαλκίδα Εύβοιας. Από το 1992 ζω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο, είμαι παντρεμένος με την Βίκυ Μαυροειδη και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον
Βικτωρα και την Αντιγονη. Σπουδασα graphic and web designer καθώς επίσης και φωτογραφία.  Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα δραστηριοποιούμαι με την δικιά μου επιχείρηση  στον χώρο της φωτογραφίας και την διοργάνωση event.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει έμπρακτα την αγάπη μου για τον τόπο μας μέσα από την ενεργό μου συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα καθώς και την εθελοντική μου συμμετοχή όπου μου έχει ζητηθεί. Από την παιδική ηλικία η ενασχόληση μου με την μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση στον κοσμο, τον προσκοπισμό, με έκανε να λάβω την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση ως «πρόσκοπος Έθνους» από τον πρόεδρο της Ελληνικής
Δημοκρατίας. Έχω διατελέσει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγιου Νικολαου (Ε.Θ.Ο.Α.Ν.) για  σειρά ετών καθώς και ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγιου Νικολάου τα
τελευταία χρόνια. Από το 2019 διατελώ αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΔΑΝ. Τέλος τα τελευταία 12 χρόνια είμαι ενεργός Εθελοντής Πυροσβέστης στην ΠΥ Αγιου Νικολάου.

Είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τον  συνδυασμό «στην πράξη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Αλεξάκη, διότι πιστεύω σθεναρά στο μέλλον του τόπου μας. Ως μέλος της νέας γενιάς, αισθάνομαι το καθήκον και την ευθύνη να συμβάλλω στην πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας. Η αγάπη μου για τον τόπο μας με καθοδηγεί να επιδιώξω την ανάπτυξη και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, την προώθηση της εκπαίδευσης και της καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο δυνατό και λαμπρό μέλλον για τις επόμενες γενιές.


O Χρήστος Νικολάου υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Το όνομα μου είναι Νικολάου Χρήστος , μένω στον Άγιο Νικόλαο και είμαι σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων. Είμαι Απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, Απόφοιτος Μεταπτυχιακών Σπουδών Ανώτατης Σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων Λουκέρνης . Επίσης είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Τεχνική Διαφήμισης και Πωλήσεων στο Πανεπιστήμιο Σορβόννης και έχω παρακολουθήσει Σεμινάρια Επιμόρφωσης σε θέματα Πωλήσεων , Μάρκετινγκ , Δημοσίων Σχέσεων , Οργάνωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων .

Έχω υπάρξει Γενικός Διευθυντής διαφόρων ξενοδοχείων από το 1982 έως το 2016 ανάμεσα τους το Minos Beach , EloundaMarmin , Elounda Ilion και Elounda Blue Bay Resortand Miramare Hotel.Είμαι Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων , υπήρξα καθηγητής της Ανώτερης Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου και σε Σχολές Μετεκπαίδευσης Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τέλος ήμουν μέλος της επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Νομού Λασιθίου και μέλος του Δ/Σ Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης.

Η απόφαση μου ν’ ασχοληθώ με τα κοινά είναι διότι θέλω να προσφέρω στο τόπο μου. Ο Χάρης Αλεξάκης έχει κάνει έργο και πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος  για Δήμαρχος.


Ο Αντώνης Νοτάκης υποψήφιος με τον Χάρη Αλεξάκη

Ο Νοτάκης Αντώνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986, και διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης 36 χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει πραγματοποιήσει Πτυχιακές Σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι επί σειρά ετών ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και ιδρυτής της εταιρείας Consultum, Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας. Έχει λάβει Εξειδίκευση πάνω στην Συμβουλευτική Νέων και Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ακολούθησε επιπλέον Επιστημονική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Καριέρας και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο τμήμα Συμβουλευτικής της ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχει εκπονήσει Διπλωματική Εργασία σχετικά με την Επαγγελματική Αποκατάσταση των ΑμεΑ. Είναι μέλος και πρόεδρος επί σειρά ετών στην Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Αγίου Νικολάου (ΕΘΟΑΝ).

Είμαι πεπεισμένος ότι η συμμετοχή μου στη παράταξη «στη πράξη»  θα μου δώσει τη δυνατότητα να εργαστώ αποτελεσματικά για το καλό του Δήμου μας. Θεωρώ ότι η συμμετοχή στα κοινά και ειδικά από νέους ανθρώπους από τους οποίους αποτελείται η ομάδας μας μπορεί να δώσει μια νέα πνοή, αλλαγή σκέψης και νοοτροπίας συνδυαζόμενα με όραμα.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button