Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήAUTO & MOTOSubaru WRX STI: Ισχυρότερο και πιο άρτιο τεχνολογικά

Subaru WRX STI: Ισχυρότερο και πιο άρτιο τεχνολογικά

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εάν ισχύουν οι τελευταίες πληροφορίες, η Subaru αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά WRX εντός του νέου χρόνου. Για την ακρίβεια, το λανσάρισμα τοποθετείται χρονικά τον Απρίλιο, με την κυκλοφορία του αυτοκινήτου να ακολουθεί μερικούς μήνες μετά.

Τώρα το τι θα περιλαμβάνει το μενού, κανείς δεν ξέρει. Ακούγεται όμως ότι πέρα από τα πιο εξελιγμένα διαφορικά, στα σπλάχνα του θα φέρει ένα νέο boxer κινητήρα, 2,4 λίτρων, με υπερτροφοδότηση.

mechanical adv 2021

Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα το 2022, όπου και θα ακολουθήσει η κορυφαία έκδοση STI. Αυτή θα βασίζεται στο ίδιο μοτέρ, με σημαντικές αναβαθμίσεις όμως ως προς την απόδοσή του. Ενδεικτικά, οι φήμες κάνουν λόγο για 400 ίππους και 490 Nm ροπής. Όπως και να έχει, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Subaru Αυστραλίας για την παράδοση του υπ. αριθμόν 10.000 WRX STI, έκανε λόγο για ένα νέο μοντέλο όπου «θα πιέσει την απόδοση και τα τεχνολογικά όρια», σε σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

apostolakis adv 2

Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση, ακόμα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, οπότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Λογικά, το νέο μοντέλο θα ακολουθεί σε ένα βαθμό τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εικονιζόμενου πρωτότυπου Viziv Performance STI, που είχε παρουσιαστεί παλαιότερα, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο. Μέχρι την παρουσίασή του, περιοριζόμαστε στο να χαζεύουμε τις προηγούμενες γενιές και να αναμένουμε τα καλύτερα να έρθουν.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble