Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήAUTO & MOTOΤο Android Auto έρχεται και στην Ελλάδα

Το Android Auto έρχεται και στην Ελλάδα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

H Google ανακοίνωσε πως το λογισμικό της Android Auto για αυτοκίνητα θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο. Στους ερχόμενους μήνες, το Auto θα γίνει διαθέσιμο σε 36 επιπλέον χώρες και θα περιλαμβάνει τις περισσότερες χώρες από την Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία και αρκετές χώρες της Αφρικής.

Στη μεγαλύτερη επέκταση του Android Auto από την ημέρα κυκλοφορίας του, περιλαμβάνεται επίσημα και η Ελλάδα, με τους έλληνες χρήστες.

mechanical adv 2021

Ακολουθούν αναλυτικά οι χώρες ανά ήπειρο:

apostolakis adv 2

Ευρώπη: Αλβανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Πολωνία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Λιθουανία, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Αρμενία, Λευκορωσία, Βοσνία και Ουκρανία

Ασία: Τουρκία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία

Αφρική: Αγκόλα, Μποτσουάνα

Η Google ουσιαστικά διπλασιάζει τις χώρες στις οποίες πελάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Google Auto, δείχνοντας έτσι ότι αισθάνεται αισιόδοξη για το μέλλον της πλατφόρμας που προσφέρει για οχήματα. Επίσης πρόσφατα ανακοινώθηκε πως τα Android 11 smartphones θα μπορούν να συνδέονται ασύρματα με ένα Android Auto σύστημα, όσο το όχημα περιλαμβάνει εγκατάσταση που υποστηρίζει 5GHz Wi-FI.

Τέλος, η Google ήδη εργάζεται με αυτοκινητοβιομηχανίες για να γίνεται προεγκατάσταση του λειτουργικού της, με πρόσφατα παραδείγματα τις συμφωνίες με Volvo και Audi, των οποίων τα τελευταία μοντέλα θα έρχονται με Android Auto.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble