Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAUTO & MOTONissan | Δίνει πληροφορίες για το καμουφλάζ των μοντέλων

Nissan | Δίνει πληροφορίες για το καμουφλάζ των μοντέλων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Nissan προσφέρει κάποιες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι χρειάζεται για το καμουφλάζ μοντέλων που βρίσκονται ακόμη υπό εξέλιξη.

Το έργο της απόκρυψης ενός μοντέλου πριν από την επίσημη αποκάλυψη είναι σοβαρή δουλειά, επειδή οι φωτογράφοι κατάσκοποι είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν λήψεις.

mechanical adv 2021

Όχι μόνο είναι απαραίτητο το καμουφλάζ, αλλά η Nissan τα διατηρεί σε γκαράζ και μεταφέρει τα οχήματα της σε κλειστά ρυμουλκούμενα. Κατά τη μεταφορά σε κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, υπάρχουν ειδικά καλύμματα αυτοκινήτων πάνω από το αμάξωμα που διατηρούν το αυτοκίνητο ικανό να κινηθεί.

apostolakis adv 2

«Όταν αποκαλύπτουμε ένα όχημα, θα πρέπει να είναι μια ιεροτελεστία”, δήλωσε ο Mike Rosinski, διευθυντής εξέλιξης οχημάτων στη Nissan North America. “Προκειμένου να μην απομακρυνθούμε από τον ενθουσιασμό της αποκάλυψης, πρέπει παράλληλα να διατηρούμε τα αυτοκίνητα πάντα σε μεταμφίεση».

Η Nissan λέει ότι τα εντυπωσιακά σχέδια του καμουφλάζ που χρησιμοποιεί εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς. Ο περίπλοκος σχεδιασμός καθιστά την εστίαση μιας φωτογραφίας μεγαλύτερη πρόκληση για τους φωτογράφους. Τα σχήματα κρύβουν επίσης σημαντικές λεπτομέρειες αλλά και τις γωνίες του νέου αυτοκινήτου, έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν να διακρίνουν μόνο το γενικό στυλ.

Με τόσα πολλά οχήματα υπό εξέλιξη, η Nissan χρησιμοποιεί πολλά περιτυλίγματα καμουφλάζ. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει χρησιμοποιήσει περίπου δύο μίλια αυτού του υλικού σε λιγότερο από ένα χρόνο

Πέρα από την απλή κάλυψη, η Nissan προσθέσει ταινία γύρω από τους προβολείς προκειμένου να κρύψει το σχήμα τους, ενώ, βάζει επιπλέον επενδύσεις κάτω από το περιτύλιγμα ώστε να παραμορφώσει το σχήμα του οχήματος – όπως έκανε για παράδειγμα στη γρίλια του Pathfinder. Η αφαίρεση όλων των σημάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στους τροχούς, αποτελεί μέρος της διαδικασίας απόκρυψης. Στο εσωτερικό, το ύφασμα πάνω από το ταμπλό είναι μια μέθοδος κάλυψης του εσωτερικού.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble