Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήAUTO & MOTOmyCAR: Εδώ θα γίνεται η ψηφιακή κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτου

myCAR: Εδώ θα γίνεται η ψηφιακή κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να ενεργοποιηθεί η online εφαρμογή myCAR της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) που θα επιτρέπει την ηλεκτρονική “κατάθεση” πινακίδων ώστε οι φορολογούμενοι εν μέσω lockdown (αλλά και στο μέλλον) να μην χρειάζεται να προσέρχονται στις αρμόδιες ΔΟΥ. Σημειώστε ότι η προθεσμία για την κατάθεση των πινακίδων στις ΔΟΥ λήγει την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2021.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα μπορούν να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας τους και να θέτουν με ένα κλικ το αυτοκίνητό τους σε καθεστώς προσωρινής ακινησίας. Η ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας myCAR θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιοι ιδιοκτήτες δεν έχουν εξοφλήσει τα Τέλη Κυκλοφορίας, κινούν τα οχήματα χωρίς ασφάλεια και ΚΤΕΟ ή τα κινούν παράνομα ενώ έχουν δηλώσει ακινησία και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβάλλει πρόστιμα.

mechanical adv 2021

Όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων θα αποφασίσουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους μέσω της online εφαρμογής MyCAR το μόνο θα χρειάζεται να κάνουν θα είναι να τις αφαιρέσουν από το όχημα και να τις κρατήσουν σπίτι τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble