Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAUTO & MOTOH Mazda θα αποκτήσει το δικό της Yaris

H Mazda θα αποκτήσει το δικό της Yaris

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σύμφωνα με πρόσφατη φημολογία ο αντικαταστάτης του σημερινού Mazda 2 θα είναι πιθανότατα το νέο Yaris με τα σήματα της Mazda.

Mazda και Toyota διατηρούν μια μακρόχρονη τεχνολογική συνεργασία στο πλαίσιο της οποίας έχει προστεθεί και η από κοινού εξέλιξη τεχνολογίας ηλεκτρικών οχημάτων. Σε πρόσφατη συνάντηση υψηλόβαθμων μελών της Mazda για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της φετινής χρονιάς τονίστηκε πως η εταιρία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις συνεργασίες της για τη διεύρυνση της γκάμας της.

mechanical adv 2021

Μέρος αυτής της στρατηγικής είναι και η προσφορά στην ευρωπαϊκή αγορά ενός μοντέλου με την υβριδική μονάδα του Yaris μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Πιθανότατα αυτό θα σημαίνει πως θα πρόκειται ουσιαστικά για ένα Yaris με τα σήματα της Mazda το οποίο θα κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής στη Ν. Γαλλία. Η ένταξη ενός τέτοιου μοντέλου στη γκάμα της θα βοηθήσει την Mazda να πλησιάσει τον στόχο των εκπομπών CO2 που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

apostolakis adv 2

Η λογική ορίζει πως το νέο μοντέλο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του σημερινού Mazda 2 το οποίο δεν διαθέτει κάποια αμιγώς υβριδική έκδοση. Πάντως στην περίπτωση που αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί θα σημαίνει πως το νέο Mazda 2 δεν θα διαθέτει κάποιον από τους κινητήρες τεχνολογίας SkyActiv της Mazda αλλά μόνο τα κινητήρια σύνολα που προσφέρει η Toyota στο Yaris. Προς το παρόν πάντως δε υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από την πλευρά της Mazda η οποία δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την συγκεκριμένη φημολογία.

yaris mazda

yaris mazda 2

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble