Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAUTO & MOTOΓραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων | Οριστική διαγραφή παράνομης στάθμευσης

Γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων | Οριστική διαγραφή παράνομης στάθμευσης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την οριστική διαγραφή των χρεώσεων που βεβαιώνονταν εδώ και χρόνια σε βάρος γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και στην Κρήτη, για κλήσεις παράνομης στάθμευσης τουριστών οι οποίοι ουδέποτε κλήθηκαν να πληρώσουν, δίνει τροπολογία που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο πριν από μερικές ημέρες, δίνοντας σημαντική “ανάσα” στους επιχειρηματίες του κλάδου.

Όπως δήλωσε στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων Ιδιοκτητών Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων και δικύκλων, κ. Μενέλαος Μαράκης, η εν λόγω τροπολογία ψηφίστηκε στις 17 Απριλίου και οδηγεί στη διαγραφή όλων των προστίμων έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2007.

mechanical adv 2021

Πολλές φορές, κατά το παρελθόν, οι ιδιοκτήτες γραφείων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι ο δήμος Ηρακλείου βεβαίωνε πρόστιμα δεκαετιών προχωρώντας στη στέρηση φορολογικής ενημερότητας, στη δέσμευση ΑΦΜ και την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών.

apostolakis adv 2

Η διαδικασία επιβολής προστίμων στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και δικύκλων, οι οποίοι με βάση σχετική σύμβαση μίσθωναν τα αυτοκίνητά τους, ήταν παράνομη ενώ οι ίδιοι δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα πρόστιμα αυτά αφού οι πελάτες τους με την αναχώρησή τους από την Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα, ουδέποτε κλήθηκαν από την ελληνική Πολιτεία να τακτοποιήσουν το χρέος τους μεταφέροντας την υποχρέωση αυτή στους ιδιοκτήτες των γραφείων ενοικιάσεως.

Ο κ. Μαράκης επισήμανε για μία ακόμη φορά την ανάγκη, πέραν της διαγραφής των βεβαιωμένων οφειλών που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα, οι εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων να απεμπλακούν μια για πάντα αλλά να βρεθεί τρόπος ώστε οι δήμοι να μπορούν να εισπράττουν πρόστιμα από ξένους επισκέπτες, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble