Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήAUTO & MOTOΕξελίσσεται η ηλεκτρική BMW iX1

Εξελίσσεται η ηλεκτρική BMW iX1

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η γκάμα των ηλεκτρικών SUV της BMW θα διευρυνθεί σύντομα με την μικρή iX1 η οποία εντοπίστηκε με πλήρες καμουφλάζ να δοκιμάζεται στο δρόμο.

Το σχέδιο της ηλεκτρικής επέκτασης της BMW βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα δούμε αρκετές ηλεκτρικές BMW να κάνουν την επίσημη πρεμιέρα τους. Έτσι λοιπόν λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της μεγάλης BMW iX το φως της δημοσιότητας έρχονται κατασκοπευτικές φωτογραφίες της μικρής ηλεκτρικής crossover BMW ιΧ1 σε φάση δοκιμών εξέλιξης.
Όπως αφήνει να εννοηθεί και από την ονομασία της η iX1 θα αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή της X1. Πρακτικά η λογική της θα πλησιάζει περισσότερο αυτή της iX3 παρά της iX η οποία εξελίχθηκε εξαρχής αποκλειστικά ως ηλεκτρική.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Έτσι ουσιαστικά η iX1 θα βασίζεται στο πλαίσιο του συμβατικού μοντέλου πράγμα που σημαίνει ότι όπως και στην περίπτωση της iX3 πιθανότατα θα υπάρχουν κάποιοι συμβιβασμοί σε ότι αφορά το χώρο αποσκευών ο οποίος θα έχει μειωθεί προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μπαταρίες. Αντίστοιχα αν και το έντονο καμουφλάζ δεν επιτρέπει την διαπίστωση αισθητικών λεπτομερειών αναμένεται η iX1 να βρίσκεται πολύ κοντά στην γνωστή εικόνα της X1 με μόνες ουσιαστικές διαφορές στις μπλε λεπτομέρειες του φινιρίσματος που η BMW προσθέτει στα ηλεκτροποιημένα μοντέλα της. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές, την απόδοση και την αυτονομία της iX1 η οποία αναμένεται το 2022.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble