Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήAUTO & MOTOΈνα νέο ηλεκτρικό μοντέλο της smart

Ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο της smart

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η smart αναμένεται να προχωρήσει τα επόμενα χρόνια στην δημιουργία ενός ηλεκτρικού crossover.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας, Daniel Leskow, δήλωσε μεταξύ άλλων και την κατασκευή ενός νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου crossover, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από τις κόμπακτ διαστάσεις του αμαξώματος.

mechanical adv 2021

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται επάνω στην αρθρωτή πλατφόρμα (SAE) της Geely, ενώ την σχεδίασή του θα αναλάβει το αντίστοιχο τμήμα της Mercedes-Benz. Να αναφέρουμε ότι οι δύο παραπάνω εταιρείες έχουν αναλάβει προσφάτως την διαχείριση της smart , ενώ η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική χρησιμοποιείται ήδη σε αρκετά μοντέλα της Lynk&Co, ενώ στο μέλλον θα τοποθετηθεί και σε μοντέλα της Volvo.

apostolakis adv 2

201223112554 smart crossover 2

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο crossover της smart, παρά μόνο ότι η Geely στοχεύει στο να αναπτύξει ένα περιβάλλον υψηλής παθητικής ασφάλειας για τους επιβάτες, ενώ παράλληλα η νέα της πλατφόρμα να μπορεί να προσφέρει σε συνδυασμό με την μπαταρία μία αυτονομία που να αγγίζει τα 640 χλμ.

Η εταιρεία ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Mobileye για να διασφαλιστεί ότι στο ηλεκτρικό crossover θα υπάρχουν προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης. Αρχικά, το νέο μοντέλο της smart θα λανσαριστεί στην Κίνα, όπου η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων και των crossover βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη, ενώ αργότερα θα εισαχθεί και στην Ευρώπη.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble