Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήAUTO & MOTOBMW R 1250 GS Αdventure - Τα σχόλια περισσεύουν

BMW R 1250 GS Αdventure – Τα σχόλια περισσεύουν

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Φέτος η BMW γιορτάζει τον πρώτο αιώνα της μοτοσικλετιστικής της ιστορίας. Το 1921 η Βαυαρική εταιρία ξεκίνησε να παράγει ένα κινητήρα ο οποίος προοριζόταν κυρίως για φορητή χρήση σε εργοστάσια.

Οι πολύ κόμπακτ διαστάσεις του όμως, τον έκαναν έναν ιδιαίτερα επιθυμητό κινητήρα και σε μερικούς από τους πρωτόλειους κατασκευαστές μοτοσικλετών. Επρόκειτο για έναν επίπεδο δικύλινδρο κινητήρα ο οποίος τοποθετούνταν εγκάρσια στις πρώτες αυτές μοτοσικλέτες.

mechanical adv 2021

Δύο χρόνια αργότερα, η BMW παρουσιάζει τη δική της μοτοσικλέτα, την R32, με αρκετές καινοτομίες για την εποχή και με αυξημένη αξιοπιστία, φυσικά με μια παραλλαγή εκείνου του επίπεδου κινητήρα με τους δύο αντικρυστούς κυλίνδρους, τον γνωστό μας «μπόξερ», τοποθετημένο όμως αυτή τη φορά κάθετα στον άξονα της μοτοσικλέτας.

apostolakis adv 2

Ο κινητήρας μπόξερ πρόκειται ίσως για μία από τις πιο μακρόχρονες μηχανολογικές εμμονές στην ιστορία της μοτοσικλέτας, δημιουργώντας παράλληλα και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δίτροχες σιλουέτες. Και παρόλο που δεν κατάφερε να κάνει τους κατασκευαστές της να κερδίσουν τον 2ο μεγάλο πόλεμο, εντούτοις ο ίδιος κέρδισε επάξια τις δικές του μάχες, τόσο όσον αφορά στη μακραίωνη ιστορία του, όσο και στη…

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble