Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAUTO & MOTOSkoda Enyaq iV | Πέντε αστέρια Euro NCAP

Skoda Enyaq iV | Πέντε αστέρια Euro NCAP

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ένα μοναδικό επίτευγμα κατάφερε το Skoda Enyaq iV στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού που αξιολογεί όλα τα νέα μοντέλα για την ασφάλεια που προσφέρουν σε οδηγό, επιβάτες αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας σημείωσε επίδοση ρεκόρ, την καλύτερη που έχει καταγραφεί από οποιοδήποτε μοντέλο την τελευταία διετία, στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων εντός του οχήματος. Το 94% που σημείωσε το Enyaq iV είναι η κορυφαία επίδοση που έχει καταγραφεί από τις αρχές του 2020, όταν οι δοκιμές αναθεωρήθηκαν και έγιναν ακόμα πιο αυστηρές.

mechanical adv 2021

Παράλληλα, το ηλεκτρικό όχημα αποδείχθηκε πολύ ασφαλές και για τα παιδιά-επιβάτες του οχήματος, καθώς η επίδοση του 89% που σημείωσε έχει σημειωθεί μόνο από τρία ακόμα μοντέλα την τελευταία διετία.

apostolakis adv 2

scoda enyaq iv 2

Σαν φυσικό επόμενο το Enyaq iV κατέκτησε με ευκολία κατέκτησε την κορυφαία αξιολόγηση των πέντε αστέρων, επιτυγχάνοντας συνολική βαθμολογία 89%. Εκτός των δύο κορυφαίων επιδόσεων στις κατηγορίες προστασίας ενηλίκων και παιδιών εντός του οχήματος, σημείωσε επίδοση 71% στην προστασία ευάλωτων χρηστών του δρόμου (κυρίως πεζών) εκτός οχήματος και 82% στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι αξιολογήσεις έγιναν λαμβάνοντας υπ’ όψη τον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble