Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΕκκλησίαΒουλγαρία: Λιτανείες για απαλλαγή από τον κορωνοϊό

Βουλγαρία: Λιτανείες για απαλλαγή από τον κορωνοϊό

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Λιτανείες για τη θεραπεία των ασθενών από κορωνοϊό και οριστική απαλλαγή από τον ιό τελούνται από χθες, 19 Νοεμβρίου 2020, στην Ιερά Μητρόπολη Βιδινίου, με την ευλογία του εντόπιου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δανιήλ.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Δημητρίου, στην πρωτεύουσα της επισκοπής Βιδινίου, χθες, Πέμπτη, στις 11:30 π.μ. τελέστηκε αγιασμός και στις 12 άρχισε η λιτανεία.

mechanical adv 2021

Σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, από τις 12:00 πραγματοποιείται λιτανεία στη Μοντάνα. Μετά τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός μπροστά από την εκκλησία και ακολούθησε λιτανεία.

apostolakis adv 2

Επίσης, σήμερα στις 16:00 θα γίνει αγιασμός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Μπερκόβιτσα. Στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί λιτανεία, που θα ξεκινήσει από την εκκλησία, θα κατευθυνθεί προς το κέντρο της πόλης και θα τελειώσει στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, όπου από τις 17:00 θα εορτάζονται πανηγυρικά τα Εισόδια.

Οι ημερομηνίες για τις λιτανείες στις κεντρικές πόλεις Κούλα, Μπελογκραντσίκ και Λομ θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν.

Οι λιτανείες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλα τα μέτρα κατά της επιδημίας, ενώ η Επισκοπή Βιδινίου καλεί όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς να λάβουν μέρος στις λιτανείες.

«Ας προσευχηθούμε επιμελώς στις ημέρες της νηστείας για τον Θεό, να δείξει το μεγάλο έλεος Του σε όλους όσους υποφέρουν, στους θεραπευτές, στους κυβερνήτες και σε όλους όσους εργάζονται στην τρέχουσα κατάσταση που περιπλέκεται από την επιδημία, και να μας δώσει μια επιτυχημένη «απελευθέρωση» από την ασθένεια για το φυσικό και πνευματικό μας όφελος και τη σωτηρία».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble