Τετάρτη, 19 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΕκκλησίαΟροπέδιο Λασιθίου: Αγιασμός και εγκαίνια του «Παπατζιρίτειου» Δημοτικού Γηπέδου

Οροπέδιο Λασιθίου: Αγιασμός και εγκαίνια του «Παπατζιρίτειου» Δημοτικού Γηπέδου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το εσπέρας της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. Τίτο Ταμπακάκη, τέλεσε τον Αγιασμό και τον εγκαινισμό του νέου Δημοτικού Γηπέδου Οροπεδίου Λασιθίου στον Κουδουμαλιά, παρουσία του Περιφερειάρχου Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννης Στεφανάκης και Αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ιωάννης Σέγκος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σταύρος Σπανουδάκης.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε στο Λασίθι τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και τον ευχαρίστησε θερμώς διότι η συμβολή και η συμμετοχή του υπήρξε καθοριστική για την χρηματοδότηση και την πραγματοποίηση του έργου αυτού.

mechanical adv 2021

«Ο χώρος αυτός που εγκαινιάζουμε σήμερα λαμβάνει την ονομασία του μακαριστού π. Ευάρεστου Ταμιωλάκη, του γνωστού ως «Παπα-Τζιρίτη» και φημισμένου για τις ασυναγώνιστες αθλητικές επιδόσεις», ανέφερε στον χαιρετισμό του και εξήρε την ενασχόληση πολλών παιδιών της περιοχής με τις αθλητικές δραστηριότητες, συμβουλεύοντάς τα πάντοτε να προσπαθούν και να αγωνίζονται για το καλύτερο στη ζωή τους.

apostolakis adv 2

koudoumalias papatziriteio 5

Τον λόγο έλαβε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος ανέφερε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για όλους μας που εγκαινιάζουμε σήμερα στο Οροπέδιο Λασιθίου αυτή την εξαίρετη αθλητική εγκατάσταση» και σημείωσε, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Περιφέρεια για τον εκσυγχρονισμό και την ανάδειξη κοινωφελών έργων, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Κρήτης: «Είναι από τις βασικές επιλογές της Περιφέρειάς μας η επένδυση στον αθλητισμό, γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, γιατί θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας να εκμεταλλεύονται εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους».

koudoumalias papatziriteio 9

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Ιωάννης Στεφανάκης ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την μέριμνα που επέδειξε από την έναρξη των εργασιών έως και την ολοκλήρωση του έργου. «Το γήπεδο αυτό έχει δοθεί προς χρήση στην ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Ε.Λ. Δίας», στο νεοσύστατο αυτό σωματείο του Οροπεδίου Λασιθίου, όπου θα φιλοξενούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο νέοι κάθε ηλικίας που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον στίβο. Στόχος μας είναι οι αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται εδώ να διασυνδεθούν με τις ορειβατικές διαδρομές προς το καταφύγιο «Στροβίλι», ώστε να προάγουμε τον φυσιολατρικό και αθλητικό τουρισμό», τόνισε ο κ. Στεφανάκης.

koudoumalias papatziriteio 11

koudoumalias papatziriteio 12

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης και ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ιωάννης Σέγκος.

Ακολούθησε ο εγκαινισμός του νέου δημοτικού γηπέδου από τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη.

Μετά το πέρας των τελετών ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος επεσκέφθη τις Γωνιές Πεδιάδος και τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου, όπου παρέστη στον Εσπερινό που τελέσθηκε επί τη Εορτή της Συλλήψεως του Τιμίου ενδόξου Προφήτου και Βαπτιστού Ιωάννου.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble