Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΕκκλησίαΟμιλία Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου στην τελευταία Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Ομιλία Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου στην τελευταία Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το εσπέρας της Πέμπτης 13 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό και τον τελευταίο Παρακλητικό Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο, που τελέσθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

«Αξιωθήκαμε και φέτος, αγαπητοί μου αδελφοί, να ψάλλουμε τις Ιερές Παρακλήσεις προς την Παναγία μας. Της δώσαμε μια υπόσχεση ολόκληρη αυτή την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου· ότι δεν θα απομακρυνθούμε από κοντά Της, ότι δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τη γεμάτη στοργή μητρική Της αγκάλη, ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε προσκολλημένοι σε Αυτήν που είναι ο μοναδικός οδηγός κάθε ψυχής, κάθε νου προς την Αλήθεια του Θεού. Η Παναγία είναι Εκείνη που οδηγεί με ασφάλεια κάθε πιστό, κάθε τέκνο Της, κάθε ευλαβή ψυχή που επιθυμεί και φλέγεται από τον πόθο να συναντήσει τον Υιό Της», ανέφερε στο κήρυγμά του προς το ευσεβές εκκλησίασμα ο σεβαστός Ποιμενάρχης.

mechanical adv 2021

«Δώσαμε όμως την υπόσχεση αυτή και για έναν ακόμη λόγο· διότι η Παναγία μας αποτελεί για κάθε χριστιανό το καταφύγιο, την προστασία, τη βοήθεια και τη σωτηρία από κάθε κίνδυνο που ελλοχεύει στη ζωή του. Αποτελεί το τείχος και το οχύρωμα που διαφυλάσσει και σώζει τους πιστούς από κάθε εχθρό που τους απειλεί. Αποτελεί την ασφαλή και βεβαία άγκυρα που δεν αφήνει να βυθιστεί το σκάφος της υπάρξεώς μας, ούτε από τον μεγαλύτερο κλύδωνα, ούτε από την πιο ισχυρή καταιγίδα».

apostolakis adv 2

Κατακλείοντας, επεσήμανε: «Η ομολογία της Πίστεως και της ελπίδος μας στην Παναγία δεν είναι κενός, ψεύτικος λόγος, αλλά βεβαιότητα που βασίζεται στις αναρίθμητες σωστικές επεμβάσεις της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους μας, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της πορείας του. Η βεβαιότητα αυτή αποδεικνύεται από τα εκατομμύρια θαύματα που επιτελέσει σώζοντας και θεραπεύοντας όσους προστρέχουν στη χάρη Της και επικαλούνται με Πίστη τη βοήθειά Της και πιστοποιείται από την μεγάλη ευλάβεια του Γένους μας προς το ιερό Πρόσωπό Της. Γι’ αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που έκαναν οι προπάτορές μας· συνεχίζουμε να Την διαβεβαιώνουμε για την εμμονή μας στην αγάπη Της και για την εμπιστοσύνη μας στην προστασία και τη βοήθειά Της στις ανάγκες μας».

Το πρωί της Παρασκευής 14 Αυγούστου ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος παρέστη στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας «Φερμαλίνας» Νεαπόλεως.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble