Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΕκκλησίαΗ Ιεραρχία ανοίγει τους ναούς - Πάει κόντρα στην κυβερνητική απόφαση

Η Ιεραρχία ανοίγει τους ναούς – Πάει κόντρα στην κυβερνητική απόφαση

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με τον πλέον εμφαντικό τρόπο αποφάσισε η Εκκλησία της Ελλάδος να δείξει την ενόχληση της για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα του εκκλησιασμού, αρνούμενη πλέον να δεχθεί το κλείσιμο των ναών την ημέρα των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxia.info, με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που συνήλθε σήμερα εκτάκτως υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί το θέμα, οι ναοί της χώρας θα ανοίξουν κανονικά την ημέρα των Θεοφανείων όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί με την Κυβέρνηση και είχε δημοσιευτεί στην προηγούμενη ΚΥΑ, πριν δηλαδή την υπαναχώρηση της Κυβέρνησης.

mechanical adv 2021

Αυτό σημαίνει πως η Εκκλησία της Ελλάδος δεν δέχεται τις νέες αποφάσεις της Κυβέρνησης, εμμένει στην αρχική συμφωνία και δεν αποδέχεται άλλη παρέμβαση στα του οίκου της.

apostolakis adv 2

Πρακτικά, οι ναοί θα μπορούν να δεχθούν έως και 25 πιστούς οι ενοριακοί και 50 οι κεντρικοί – μητροπολιτικοί όπως ακριβώς συνέβη τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Η απόφαση αυτή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θεωρείται βέβαιο πως θα συμπαρασύρει και την Εκκλησία της Κρήτης αλλά και την Εκκλησία Γ.Ο.Χ. Ελλάδος, τους Παλαιοημερολογίτες δηλαδή, που με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό προαναγγέλουν προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble