Europlan
KarnagiansToyland - JumboCosmos Fashion

BOX Cafe
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΚΕΨΗ

Χατζή Πατέρας – Βίος και Θαύματα | Μέρος 2

Γράφει η Ιωάννα Κρητσωτάκη

GMG

DROP CafePalermoTECH HUB

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου, κ. κ. Γερασίμου δημοσιεύουμε το  παρόν βίντεο και τις φωτογραφίες, τα οποία αποτελούν το 3ο μέρος εξαμηνιαίας μεταπτυχιακής εργασίας στο μάθημα «Κοινωνία του θεάματος και Ορθόδοξη πνευματικότητα», στον τομέα  «Χριστιανικής Λατρείας, Αγωγής και Διαποιμάνσεως»  του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με επιβλέποντα τον  αναπληρωτή καθηγητή  κύριο ΓαΪτάνη Βασίλειο, τον οποίο και ευχαριστώ για την καθοδήγησή του στην επιλογή του θέματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Γεώργιο Ανδρουλάκη-άνθρωπο με μεγάλη πολιτιστική προσφορά στον τόπο, πρόεδρο επί σειρά ετών στο Μορφωτικό Σύλλογο Λιμνών και στην Π.Ε.Α.Κ.- για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και τις σημαντικές πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας.

Στον κύριο Γεώργιο Βαρνακιώτη, ο οποίος ανέλαβε το μοντάζ, εκ βάθους καρδίας θερμές ευχαριστίες.

Στο σύζυγό μου, Χαρίδημο Δρακωνάκη, ο οποίος ανέλαβε τη μαγνητοσκόπηση και στο γιό μας αφιερωμένη μια μαντινάδα: «Χάνεις – κερδίζεις στη ζωή δεν έχει σημασία, φτάνει μονάχα ν’ αγαπάς, αυτό έχει την αξία!»

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

*Ιωάννα Κρητσωτάκη – Δρακωνάκη, θεολόγος, πιστοποιημένη εκπαιδευτικός στη «Διαπολιτισμική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στη “Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών μονάδων”- μεταπτυχιακή φοιτήτρια ΕΚΠΑ με ειδίκευση στη «Σχολική Θρησκευτική Αγωγή»

Zuper Service


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Ιωάννα Κρητσωτάκη

Ονομάζομαι Κρητσωτάκη Ιωάννα και διαμένω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Είμαι παντρεμένη με το Χαρίδημο Δρακωνάκη και έχουμε ένα γιο 11 ετών, το Μιχάλη. Πτυχιούχος του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος πιστοποιητικού «Διοίκησης και οργάνωσης εκπαιδευτικών μονάδων» , καθώς και του «Ιnternational Diploma in Travel and Tourism» από τη Vellum International. Πρόσφατα έλαβα την πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πάνω στη «Διαπολιτισμική και συμπεριληπτική εκπαίδευση». Γνωρίζω άριστα Αγγλικά (κάτοχος Proficiency) και υπολογιστές (ECDL) Έχω απασχοληθεί στο παρελθόν ως ωρομίσθια και αναπλήρωτρια θεολόγος σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφεριακή ενότητα Κρήτης παράλληλα με την καλοκαιρινή μου απασχόληση σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής όπου κατοικώ. Έχω βραβευτεί με το βραβείο Δασκαλάκη, ως μια εκ των 70 καλύτερων ξενοδοχουπαλλήλων της Κρήτης το 2017, με ταυτόχρονη αρθογραφία θεολογικού περιεχομένου σε τοπικά ΜΜΕ, συμμετοχή σε εσπερίδες π.χ. 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου συνεργασία Παγκρητίου Συνδέσμου Θεολόγων και Ι.Μ. Πέτρας και Χερρονήσου-Αύγουστος 2020 (διαδικτυακή επανάληψη σε συνεργασία με την Ι.Μ. Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου το Νοέμβριο 2020), διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων π.χ. Τα Πάθη τα Σεπτα, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου το 2015), ομιλίες στο Σύλλογο Προστασίας Αγένητου Παιδιού «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε αναμονή πρόληψης για την ερχόμενη σχολική περίοδο ως αναπληρώτρια θεολόγος, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθώ μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στη «Σχολική Θρησκευτική Αγωγή»

Σχετικά άρθρα

Back to top button