Εκκλησία

Ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την κατάσταση του Πατριάρχου ΣερβίαςΝεότερο ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο το οποίο διαψεύδει την είδηση που παίζεται στα Σερβικά Μέσα Ενημέρωσης περί εκδημίας του. Να σημειωθεί ότι ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν από το Φανάρι:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με αφορμή τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την εικαζόμενη ανάπαυση της Αυτού Μακαριώτητος, του Σέρβου Πατριάρχη κ.κ Ειρηναίου, ενημερώνουμε το κοινό ότι, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση του συμβουλίου των ιατρών, που φροντίζουν την υγεία του Αρχηγού της Εκκλησίας μας, η κατάστασή του είναι αμετάβλητη σε σχέση με την έκθεση που δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί.

Θεωρούμε ότι αυτές οι ψευδείς αναφορές και η σκόπιμη εξαπάτηση και παρενόχληση του κοινού, ακόμη και από συγκεκριμένες εκκλησιαστικές προσωπικότητες, καθώς και από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, που θα μπορούσε να εμπιστευθεί ο λαός σε κάποιο βαθμό, είναι εξαιρετικά ανεύθυνες και ανήθικες.

swell adv 2021

Καλούμε όλους να προσευχηθούν για την υγεία του Πατριάρχη μας και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του από τις επίσημες ανακοινώσεις του Συμβουλίου Ιατρών καθώς και από τον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button