Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΕκκλησίαΑνακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την κατάσταση του Πατριάρχου Σερβίας

Ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την κατάσταση του Πατριάρχου Σερβίας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Νεότερο ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Σερβίας εξέδωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο το οποίο διαψεύδει την είδηση που παίζεται στα Σερβικά Μέσα Ενημέρωσης περί εκδημίας του. Να σημειωθεί ότι ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν από το Φανάρι:

mechanical adv 2021

Με αφορμή τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την εικαζόμενη ανάπαυση της Αυτού Μακαριώτητος, του Σέρβου Πατριάρχη κ.κ Ειρηναίου, ενημερώνουμε το κοινό ότι, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση του συμβουλίου των ιατρών, που φροντίζουν την υγεία του Αρχηγού της Εκκλησίας μας, η κατάστασή του είναι αμετάβλητη σε σχέση με την έκθεση που δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί.

apostolakis adv 2

Θεωρούμε ότι αυτές οι ψευδείς αναφορές και η σκόπιμη εξαπάτηση και παρενόχληση του κοινού, ακόμη και από συγκεκριμένες εκκλησιαστικές προσωπικότητες, καθώς και από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, που θα μπορούσε να εμπιστευθεί ο λαός σε κάποιο βαθμό, είναι εξαιρετικά ανεύθυνες και ανήθικες.

Καλούμε όλους να προσευχηθούν για την υγεία του Πατριάρχη μας και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του από τις επίσημες ανακοινώσεις του Συμβουλίου Ιατρών καθώς και από τον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble