Εκκλησία Online

Ανακοίνωση επί των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας & Χερρονήσου κ. Γερασίμου

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών ότι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου το εσπέρας, από 7 μ.μ. έως 12:30 π.μ, επί τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Γερασί­μου του εν Κεφαλληνία, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπο­λιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως, ιερουργούντος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου.

Εφέτος, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργεί ο COVID-19, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους τους αδελφούς μας, οι οποίοι κάθε χρόνο προσέρχονται στην Ιερά Μητρόπολη για να του ευχηθούν διά ζώσης και που εφέτος δεν θα έχουν τη δυνατότητα αυτή, να προσεύχονται αδιαλείπτως όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να χαρίζει στον Ποιμενάρχη μας ανέγκλητη ποιμαντορία και έτη ευλογημένα.

caffeine adv2020b

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

neratzoulis neo

Μιχάλης Καμπανός

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button