EDITORIAL

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου: Οποιος δεν είναι «καλό παιδί» και ρωτάει πολλά, θα τον «στέλνω» στον εισαγγελέα!

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός, ύστερα από δημοσίευμα του CNA News που αφορούσε στo έργο για την εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών εντός των ορίων του Δήμου Αγίου Νικολάου -δείτε το άρθρο εδώ- έστειλε «απειλητική ανακοίνωση» προς δημοσίευση στα ΜΜΕ της πόλης μας, φανερά ενοχλημένος προφανώς, από τις 5 δημοσιογραφικές ερωτήσεις που συμπεριλαμβάνονται στο δημοσίευμα. Για τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου μάλλον οι ερωτήσεις… απαγορεύονται!

Η επιστολή του κου Αντώνη Ζερβού εστάλη με email στις 19.14 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η δημοσίευση του CNA είχε γίνει στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης, 12 Ιανουαρίου 2022, δηλαδή με διαφορά περίπου 8 ωρών!
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τα στοιχεία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

zervos gmail

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός προφανώς δεν δέχεται καμμία παρατήρηση, δεν δέχεται κανέναν έλεγχο στην εξουσία που ασκεί και στο έργο του, και για μία ακόμη φορά μας «έδειξε» με την αντίδρασή του αυτή ότι δεν αποδέχεται την ύπαρξη κριτικής βασισμένος στο δόγμα «όποιος είναι απέναντί μου, είναι εχθρός μου» με γνωστή σε πολλούς η εφαρμογή του δόγματος αυτού, εδώ και χρόνια.

Ο κος Αντώνης Ζερβός με τη μεγάλη άνεση και ικανότητα λόγου που έχει, θα μπορούσε να απαντήσει πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια στο δημοσίευμα, είτε ο ίδιος σαν δήμαρχος, είτε αναθέτοντας την απάντηση σε κάποιον ο οποίος γνωρίζει καλά το θέμα αυτό.

Αντί αυτού όμως επέλεξε την αντιπαράθεση, την συκοφαντική δυσφήμιση του CNA News, τον διασυρμό του Μέσου και όλες αυτές οι «ηθικές και οικονομικές βλάβες» που ίσως μπορούν να καταλογιστούν στην επιλογή του αυτή, διότι το CNA News εκτός από Μέσον, είναι και μία οικογενειακή επιχείρηση που προσπαθεί να επιβιώσει και αυτή, όπως όλες οι άλλες, μέσα σε αντίξοες συνθήκες.

Με την καλύτερη διάθεση και σεβασμό που έχω απέναντι στον θεσμό του δημάρχου, οποιουδήποτε δημάρχου, εμείς σαν Μέσον θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση την παρεμβατική δημοσιογραφία που κάνουμε εδώ και 22 χρόνια, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα αυτά που πρέπει, όλα αυτά που βασανίζουν την κοινωνία, θέματα που κάποιοι άλλοι ίσως τα βάζουν κάτω από το χαλίθα ελέγχουμε όπου μπορούμε την εξουσία, αναζητώντας διαφάνεια και πειστικές εξηγήσεις και απαντήσεις στα θέματα που ασχολούμαστε. Ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός, ίσως δεν θέλει να «υπάρχουμε» γιατί προφανώς «ενοχλούμε» ή καλύτερα «τον ενοχλούμε», αλλά ίσως ο επόμενος δήμαρχος να σκέφτεται διαφορετικά. Εμείς πάντως, εδώ θα είμαστε.

Σας παραθέτω ακριβώς την επιστολή του δημάρχου Αγίου Νικολάου κου Αντώνη Ζερβού

Τις τελευταίες ώρες σε άρθρο Τοπικού Μέσου Ενημέρωσης, είδαν το φως της δημοσιότητας, αναρίθμητες ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες για το έργο της ευφυούς άρδευσης που υλοποιείται στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Τονίζω εξ αρχής, ότι λεπτομερής απάντηση, θα δοθεί άμεσα, αλλά αυτήν την φορά, δεν θα υπάρξει μόνο απάντηση δια του τύπου, αλλά αποστολή του δημοσιεύματος και της πλήρους απάντησης του Δήμου στον Εισαγγελέα, δεδομένου ότι η προσβολή της προσωπικότητας, με ασύστολα κατά συρροή ψεύδη, έχει και τα όρια της!

Αν υπάρχουν ευθύνες, ν΄αποδοθούν εκεί που πρέπει.

Ενημέρωσα, ότι το έργο υπεβλήθη από τον Δήμο, ως πρόταση στο Πράσινο Ταμείο, από το οποίο χρηματοδοτήθηκε κατά 80%. Μετά την έγκριση της πρότασης, μεταφέρθηκε η χρηματοδότηση στο δήμο, έγινε ανοικτή δημοπράτηση και προέκυψε με την γνωστή διαδικασία, ανάδοχος του έργου που το εκτελεί, ενώ με την παράδοση του, θα υπάρξει έλεγχος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εγκρίθηκαν από το Πράσινο Ταμείο.

Υ.Γ: Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την αλήθεια των πραγμάτων και όχι για την σπίλωση του Διοικητικού και Πολιτικού προσωπικού του δήμου, είναι εύκολο και απλό να ζητήσουν πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

Σχετικά άρθρα

Back to top button