ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Ολοι μας, πρέπει να κάνουμε το χρέος μας, για την πόλη μας, τον Αγιο Νικόλαο

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σήμερα 2 Απριλίου 2017, υποδεχθήκαμε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο, με εκατοντάδες τουρίστες. Ενα καλό ποδαρικό, με μια υπέροχη Ανοιξιάτικη μέρα, που μας έδειξε για άλλη μια φορά ότι ο τόπος μας είναι Παράδεισος !!!

Αυξημένη η κίνηση του κόσμου κυρίως στο λιμάνι μας, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά και αυτοί που μας επισκέπτονται μπορεί να είναι στην ίδια ή και χειρότερη κατάσταση από εμάς. Λιγοστές έως μηδενικές οι αγορές τους, και φυσικά όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο καράβι τους είναι «All Inclusive» και «All Included»!!!

“ΧΡΥΣΟΣ

Κάνουν μια βόλτα στον πεζόδρομο και ίσως μία βόλτα με το τραινάκι και αυτό ήταν!!!

Στα δικά μας τώρα, οι επιχειρηματίες της πόλης μας, έχουν κάνει την καλύτερη προετοιμασία τους για την υποδοχή των επισκεπτών της πόλης, όλα μυρίζουν φρεσκάδα και ανακαίνιση. Είναι όμως πολύ λογικό να συμβαίνει αυτό. Σέβονται την επιχείρησή τους, αλλά και την πόλη τους.

“IN_AND_OUT

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι ότι θα έπρεπε και ο δήμος Αγίου Νικολάου από την πλευρά του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και παρατηρητικός, ώστε να έχει ήδη προσέξει όλες τις μικρές αυτές λεπτομέρειες, που κάνουν όμως τις μεγάλες διαφορές.

Εκτός όμως από αυτά θα μπορούσε με δική του θετική παρέμβαση και με συνεννόηση από όλες τις πλευρές να λυθούν σημαντικά προβλήματα που φαίνονται ότι δημιουργούνται από την μη εφαρμογή κάποιων αποφάσεων που έχουν ήδη παρθεί για θέματα όπως για παράδειγμα το περίπτερο του λιμανιού.

Mechanical Solutions

Ενα περίπτερο το οποίο για αρκετά χρόνια ταλαιπωρεί τον ιδιοκτήτη του με τις συνεχόμενες μετακινήσεις αλλά και την παρακείμενη επιχείρηση, η οποία έχει επενδύσει αρκετά εκατομμύρια στην αναβάθμιση ουσιαστικά του λιμανιού με την ολοκληρωτική ανακαίνιση ενός ολόκληρου σχεδόν τετραγώνου, στην πρόσοψη της πιο δυναμικής περιοχής του Αγίου Νικολάου.

Αυτή όμως δεν είναι εικόνα, με 2 κάδους σκουπιδιών -εκτός του δημοτικού κάδου- και κάποιες αυτοσχέδιες κατασκευές που λογικά έχουν τοποθετηθεί για την εξυπηρέτηση του περιπτέρου αλλά δεν ήταν και τόσο απαραίτητες να είναι σε «πλήρη ανάπτυξη», αφού ούτε βρέχει αλλά ούτε και φυσάει…

Ας φροντίσουν λοιπόν όλοι μαζί να βρεθεί μια λύση, η οποία θα ανταποκρίνεται στην ταυτότητα της πόλης μας αλλά και προς το συμφέρον και των δύο επιχειρηματιών.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button