ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Οι κάτοικοι των χωριών, έχουν δύναμη, έχουν άποψη – Πρέπει να την δημοσιοποιούν, να μην φοβούνται

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Κάποια στιγμή θα πρέπει οι δημότες των μικρών χωριών του κάθε Δήμου, να αρχίσουν να συμμετέχουν στην επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν.

Δεν πρέπει να φοβούνται να πάρουν θέση. Θα πρέπει να προσπαθούν συνεχώς με ευθείς δημοκρατικούς τρόπους να δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα. Να συζητούν τις προτάσεις τους. Η γνώμη τους μετράει.

“ΧΡΥΣΟΣ

Θα πρέπει να ελέγχουν τους διοικούντες, να ενημερώνονται για τις συνεδριάσεις τους, κάθε πότε βρίσκονται, τι συζητάνε και τι αποφασίζουν για το χωριό τους.

Να μην δίνουν το δικαίωμα να δημιουργούνται «ομάδες προσώπων» που ελέγχουν και αποφασίζουν για τα θέματα του χωριού, σύμφωνα με τα «δικά τους» συμφέροντα. (Εχουμε καταγγελίες…)

“IN_AND_OUT

Οι δημότες να μην τυχαίνουν απαξίωσης και κοροιδίας από εκείνους που νομίζουν ότι επειδή έχουν μια καρέκλα στην διοίκηση, μπορούν να αποφασίζουν με τη λογική του «αποφασίζουμε και διατάζουμε».

Το CNA News λαμβάνει πολύ σοβαρά όλες τις επώνυμες καταγγελίες που φθάνουν στα γραφεία μας, οι οποίες αξιολογούνται, διασταυρώνονται και πολύ σύντομα θα αρχίσουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.-

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button