Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣEditorialΤα «κράσπεδα» δεν βάφτηκαν κίτρινα !!!

Τα «κράσπεδα» δεν βάφτηκαν κίτρινα !!!

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Η προσπάθεια που κάνεις για να οργανώσεις μία εθελοντική δράση, κρύβει πολλές παγίδες και εκπλήξεις. Εχει όμως και το ρίσκο του μη επιτυχούς αποτελέσματος. Στην περίπτωση της δικής μας δράσης, δηλαδή να προσκαλέσουμε όλους όσους το επιθυμούσαν να συμμετέχουν εθελοντικά στο βάψιμο των κρασπέδων του νέου κόμβου Κριτσάς, έκρυβε παράλληλα και πολλές εκπλήξεις.

Ηταν μία δράση που κανονικά θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει με την μέριμνα των αρμοδίων υπηρεσιών και όχι με την μέριμνα κάποιων ιδιωτών.

mechanical adv 2021

Θα μου πείτε γιατί τόσο πρεμούρα και άγχος για αυτό το θέμα;

apostolakis adv 2

Θα σας απαντήσω μόνο με αυτή τη φράση: «Εχει τύχει και έχω δει θανατηφόρο ατύχημα σε κράσπεδο και μου έχει γίνει βίωμα».

Οι εκπλήξεις

  • Εκπληξη ήταν ότι το 98% των ΜΜΕ της περιοχής μας, δεν αφιέρωσαν ούτε 3 αράδες, ούτε 3 λεπτά ραδιοφωνικού χρόνου, για να προβάλλουν αυτή την σημαντική δράση. Εάν όμως στον κόμβο της Κριτσάς ερχόταν για να παίξει μουσική κάποιος διάσημος dj, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά !!!
  • Εκπληξη ήταν ότι θα ήταν δυνατό να υποστηρίξουν αυτή τη δράση σύλλογοι και φορείς. Δυστυχώς δεν έγινε. Ισως τα μέλη τους να μην διέρχονται από αυτό τον κόμβο !!!
  • Εκπληξη ήταν το ότι δεν υπήρξε η υποστήριξη που θα περιμέναμε από τον δήμο Αγίου Νικολάου, ο οποίος δήμος το μόνο που έκανε ήταν να δώσει 25 κιλά κίτρινο χρώμα και 3 κιλά διαλυτικό. Μέχρι εκεί όμως !!!

Τα θετικά σημεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Αφροδίτη Βαρκαράκη που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας σε ότι χρειαστήκαμε και πραγματικά η συνεργασία που είχαμε ήταν άψογη.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Χάρη Αλεξάκη, ο οποίος ήρθε κανονικά στην δράση σαν εκπρόσωπος του δήμου, αλλά επιπλέον φορούσε και ρούχα εργασίας για να βοηθήσει στο βάψιμο.

Ευχαριστούμε το κατάστημα εργαλείων του Εμμανουήλ Τζώρτζη που ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκλησή μας για χορηγία πινέλων, αφού ο δήμος δεν είχε να μας δώσει !!!

Τέλος να ευχαριστήσουμε και όσους δήλωσαν δημόσια συμμετοχή μέσω της εκδήλωσης που είχαμε δώσει στην δημοσιότητα μέσω facebook.
Κάποιοι ήρθαν αλλά κάποιοι ίσως για διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν.

Μετά τι;

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, το έργο της βαφής των κρασπέδων θα γίνει, αλλά αυτή τη φορά με την πρωτοβουλία κάποιων προσώπων από τον δήμο Αγίου Νικολάου. Τελικά υπάρχουν κάποιοι που αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα αυτής της «πινελιάς», πριν γίνει κάποιο ατύχημα που όλοι ευχόμαστε να μη συμβεί ποτέ.

Είμαστε σε αναμονή !

zygos gif 2020b

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ