ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Η 17χρονη Αννα, απαντά στον δήμαρχο Αγ. Νικολάου για τις απόψεις του, περί social media

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ως νέος πολίτης του δήμου Αγίου Νικολάου θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την άποψη μου περί του θέματος. Διαβάζοντας λοιπόν το συγκεκριμένο άρθρο αναρωτιέμαι αν ο κ.δήμαρχος τα εννοεί… Ο καθένας βέβαια έχει την άποψη του, δεν λέω το αντίθετο, αρκεί να ξέρει να την διαχειρίζεται μερικές φορές και να μην λέει αερολογίες.. 

Σίγουρα, τα ΜΜΕ και οι πολίτες όπως αναφέρεται ο κ.δήμαρχος, δεν θέλουν το «κακό» της πόλης τους καθώς με αυτόν τον τρόπο συντελούν στην λύση του προβλήματος, όποιο κι αν είναι αυτό.

“ΧΡΥΣΟΣ

Επίσης, όπως λέτε κ.δήμαρχε δεν χρειάζεται να απολογείστε για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα μέσω μηνυμάτων, σαφώς. Πρέπει να καταλάβετε όμως ότι δεν απαντιούνται όλα με λόγια αλλά καμιά φορά και με πράξεις,που αυτό δυστυχώς δεν το έχουμε δει από εσάς!

Όσον αφορά την καθαριότητα,τώρα,η δημοτική αρχή πρέπει να αποτελεί την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος. Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι συστατικό στοιχείο του πολιτισμού κάθε κοινωνίας.

“IN_AND_OUT

Με απλές, καθημερινές κινήσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά, που αυτό πάλι δυστυχώς δεν πραγματοποιείται. Επιπρόσθετα, εάν απομακρυνθούν όλες αυτές η υγειονομικές βόμβες μέσα από τους κάδους από το κέντρο αλλά και από κάθε γωνία της πόλης μας αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την βελτίωση της πόλης μας καθώς και την καλύτερη ομαλή κυκλοφορία πεζών και αυτοκινήτων.

Έτσι, θα είχαμε και μια σωστή εικόνα απέναντι στους τουρίστες-επισκέπτες που προτιμάνε το μέρος μας και αυτό θα έπρεπε να μας κάνει καλύτερους…

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button