Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣEditorialΕπίσκεψη του CNA News στον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κο Μανώλη Καζαμία

Επίσκεψη του CNA News στον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κο Μανώλη Καζαμία

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης πραγματοποίησε το CNA News – Κρητικό Πρακτορείο ΕΙδήσεων στον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου, κο Μανώλη Καζαμία. Στην επίσκεψη το CNA News εκπροσωπήθηκε από τον Βαγγέλη και τον Γιώργο Βαρνακιώτη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό επίπεδο. Ο κος Καζαμίας ενημερώθηκε για το ιστορικό, τις δραστηριότητες αλλά και τα σχέδια του Μέσου και φάνηκε πολύ φιλόξενος και επικοινωνιακός σε όλα τα θέματα που τον ρωτήσαμε.

mechanical adv 2021

Ενας αστυνομικός διευθυντής με πολύ χαμηλούς τόνους και πολύ μεγάλη εμπειρία με πάνω από 30 χρόνια στην Ελληνική αστυνομία. Είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και άξιος αξιωματικός που η επιλογή του μόνο ως προάγγελος θετικών εξελίξεων μπορεί να χαρακτηριστεί.

apostolakis adv 2

Αστυνομικοί που υπάγονται στην Δ.Α. Λασιθίου, σχολίασαν ότι «η τοποθέτησή του σηματοδοτεί μια νέα μέρα για το Λασίθι. Με την εμπειρία του, τη συναδελφικότητα που τον διακατέχει και την αγάπη του στο συνάνθρωπο, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας».

Εντελώς ενημερωτικά να θυμίσουμε:

Ο κος Μανώλης Καζαμίας είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου μετά από πολλά χρόνια υπηρεσίας σε Κάρπαθο και Ρόδο. Γύρω στα 17 χρόνια υπηρέτησε στην Κάρπαθο ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Αστυνομικός Υποδιευθυντής στη Ρόδο.

Ο κος Καζαμίας υπηρετούσε ως Αστυνομικός Υποδιευθυντής στο Λασίθι. Τώρα έχει αναλάβει πλέον ως Διευθυντής. Είναι παντρεμένος με την κα Φωτεινή Χαλκιά, υπεύθυνη του γραφείου Τύπου στο Δήμο Καρπάθου.-

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble