Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣEditorialΑγιος Νικόλαος: Το REX δεν πρέπει να παραχωρείται - Με 4 ανεμιστήρες...

Αγιος Νικόλαος: Το REX δεν πρέπει να παραχωρείται – Με 4 ανεμιστήρες υπάρχει πρόβλημα

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Πολλά τα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο κινηματοθέατρο REX στον Αγιο Νικόλαο, λόγω της έλλειψης κλιματισμού και εξαερισμού.

Αποπνικτική μέχρι λιποθυμίας είναι η κατάσταση στον χώρο του κινηματοθέατρου από το συνδυασμό των υψηλών θερμοκρασιών με την παντελή έλλειψη κλιματιστικών.

mechanical adv 2021

Ενώ θα έπρεπε να αναγράφεται ότι η αίθουσα κλιματίζεται, τελικά το ρόλο του κλιματιστικού έχουν 4 ανεμιστήρες!

apostolakis adv 2

Διευκρινιστικά να πούμε ότι όσοι φορείς ζητούν το REX για κάποιες πολύ σπουδαίες και αξιόλογες εκδηλώσεις, ο λόγος που ζητάνε την αίθουσα είναι ότι πρέπει να κρατήσουν τον προυπολογισμό τους σε χαμηλά επίπεδα, λόγω του κόστους ηχητικών, των φωτιστικών και του stage που ανεβάζουν το κόστος και ιδιαίτερα σε εκδηλώσεις που έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, εάν επιλέξουν κάτι άλλο, εκτός του χώρου του REX.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει γίνει εδώ και μήνες η δημοπράτηση του σχετικού έργου, αλλά δυστυχώς δεν έχει προχωρήσει ακόμη.

Ο Δημοτικός οργανισμός που διαχειρίζεται το REX σε όσους το ζητούν, προτείνει εναλλακτικά κάποιους άλλους χώρους, όπως ο χώρος του ΕΟΤ ή το Θεατράκι της λίμνης για παράδειγμα, αλλά οι δημιουργοί επιλέγουν το REX γιατί εκεί μπορούν να αναπτύξουν πιο σωστά το έργο τους, και πιο οικονομικά την παράστασή τους, ή οτιδήποτε άλλο.

Ομως, καλό θα ήταν μέχρι να αποκατασταθεί ο κλιματισμός και ο εξαερισμός στο REX να μην δίνεται από τον αρμόδιο Δημοτικό οργανισμό για την διεξαγωγή εκδηλώσεων και ιδιαίτερα όταν σε αυτές συμμετέχουν και μικρά παιδιά, διότι σε οτιδήποτε αρνητικό όπως για παράδειγμα μια λιποθυμία λόγω ζέστης ή θερμοπληξία, δεν θα βρίσκουμε και τόσο εύκολα κάποιον για να αναλάβει την ευθύνη.-

zygos gif 2020b