ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
EDITORIAL

Αγιος Νικόλαος: Νεκρά σημεία της πόλης η «Αρπαγή της Ευρώπης» στο λιμάνι και το «Κέρας» στην Κιτροπλατεία

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, κάνοντας μία μικρή βόλτα στην εορτάζουσα πόλη του Αγίου Νικολάου, διαπίστωσα ότι δύο σημεία της πόλης ήταν τελείως σκοτεινά.

Το πρώτο σημείο, είναι το δημοφιλές δημιούργημα των Αφων Σωτηριάδη, η «Αρπαγή της Ευρώπης» που έχει τοποθετηθεί στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ομως, εντελώς γυμνό και αφώτιστο. Εάν δεν είχαμε αναμμένα τα φώτα του αυτοκινήτου, δεν θα φαινόταν και κάτι ιδιαίτερο στην φωτογραφία.

Το δεύτερο σημείο, είναι το «Κέρας» στην Κιτροπλατεία. Ολοσκότεινο, μοναχικό, σχεδόν παρατημένο. Οπως και η φωτογραφία.

“IN_AND_OUT

Οσο και να μας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, το θέαμα είναι απαράδεκτο. Κάποια χρήματα μπορούν να διατεθούν για να φωτιστούν τα δύο αυτά SPOT του Αγίου Νικολάου.

Πολλές χιλιάδες ευρώ -για παράδειμα- ξόδεψε ο δήμος Αγίου Νικολάου για να φωτίσει το Cliff Diving πληρώνοντας περίπου 8.000 ευρώ για να νοικιάσει φωτιστικά για την εκδήλωση αυτή.

Mechanical Solutions

Πέρα λοιπόν από αυτές τις σπατάλες δημόσιου χρήματος για την ικανοποίηση κάποιων, ο δήμος θα πρέπει να επενδύσει και στα σταθερά σημεία ενδιαφέροντος. Χιλιάδες τουρίστες και επισκέπτες φωτογραφίζονται κάθε χρόνο στα σημεία αυτά.

Ας κάνουν λοιπόν κάτι και για αυτά.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button