Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣEditorialΑγιος Νικόλαος: Νεκρά σημεία της πόλης η «Αρπαγή της Ευρώπης» στο λιμάνι...

Αγιος Νικόλαος: Νεκρά σημεία της πόλης η «Αρπαγή της Ευρώπης» στο λιμάνι και το «Κέρας» στην Κιτροπλατεία

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, κάνοντας μία μικρή βόλτα στην εορτάζουσα πόλη του Αγίου Νικολάου, διαπίστωσα ότι δύο σημεία της πόλης ήταν τελείως σκοτεινά.

Το πρώτο σημείο, είναι το δημοφιλές δημιούργημα των Αφων Σωτηριάδη, η «Αρπαγή της Ευρώπης» που έχει τοποθετηθεί στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

Ομως, εντελώς γυμνό και αφώτιστο. Εάν δεν είχαμε αναμμένα τα φώτα του αυτοκινήτου, δεν θα φαινόταν και κάτι ιδιαίτερο στην φωτογραφία.

apostolakis adv 2

Το δεύτερο σημείο, είναι το «Κέρας» στην Κιτροπλατεία. Ολοσκότεινο, μοναχικό, σχεδόν παρατημένο. Οπως και η φωτογραφία.

Οσο και να μας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, το θέαμα είναι απαράδεκτο. Κάποια χρήματα μπορούν να διατεθούν για να φωτιστούν τα δύο αυτά SPOT του Αγίου Νικολάου.

Πολλές χιλιάδες ευρώ -για παράδειμα- ξόδεψε ο δήμος Αγίου Νικολάου για να φωτίσει το Cliff Diving πληρώνοντας περίπου 8.000 ευρώ για να νοικιάσει φωτιστικά για την εκδήλωση αυτή.

Πέρα λοιπόν από αυτές τις σπατάλες δημόσιου χρήματος για την ικανοποίηση κάποιων, ο δήμος θα πρέπει να επενδύσει και στα σταθερά σημεία ενδιαφέροντος. Χιλιάδες τουρίστες και επισκέπτες φωτογραφίζονται κάθε χρόνο στα σημεία αυτά.

Ας κάνουν λοιπόν κάτι και για αυτά.

zygos gif 2020b

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι κλειστά.