Χωρίς κατηγορία

Huawei | Παρουσιάστηκε το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS για smartphone

Ο κινεζικός τηλεπικοινωνιακός γίγαντας της Huawei παρουσίασε επίσημα χθες, το λειτουργικό σύστημα για έξυπνα κινητά τηλέφωνα HarmonyOS, παρέχοντας στους πελάτες του παγκοσμίως, μία ανταγωνιστική εναλλακτική λύση, η οποία είναι λειτουργική για την κάλυψη μιας ευρείας ποικιλομορφίας συσκευών.

Το HarmonyOS ή Hongmeng στα κινεζικά, είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτής πηγής, που έχει σχεδιαστεί για διαφορετικές συσκευές και σενάρια. Για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε για τις συσκευές του Διαδικτύου των Πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που μπορούν να φορεθούν, αλλά και των τάμπλετ, τον Αύγουστο του 2019.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η Huawei αναμένει ότι ο αριθμός των συσκευών που θα είναι εξοπλισμένες με το HarmonyOS θα φτάσει στα 300 εκατομμύρια συσκευές, μέχρι το τέλος του 2021, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων από 200 εκατομμύρια συσκευών της ίδιας εταιρίας.

«Περιβαλλόμαστε αυτές τις ημέρες, με όλο και περισσότερες έξυπνες συσκευές
, σε έναν κόσμο που όλα τα πράγματα διασυνδέονται» δήλωσε ο Ρίτσαρντ Γιου, εκτελεστικός διευθυντή της Huawei Consumer Business Group. «Ο καθένας από εμάς, αποτελεί τμήμα αυτού του πλήρως διασυνδεδεμένου κόσμου, όπως επίσης, είναι και η κάθε συσκευή». «Προσβλέπουμε στη συνεργασία με περισσότερους συνεργάτες και προγραμματιστές για την οικοδόμηση ενός ταχέως αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος HarmonyOS» πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι αναλυτές πιστεύουν πως το νέο λειτουργικό σύστημα με τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας και της ανοιχτής λειτουργίας, θα δώσει μία νέα ώθηση στην παγκόσμια αγορά έξυπνων συσκευών και θα προσφέρει στα εκατομμύρια των χρηστών των τερματικών κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, περισσότερες και πιο διαφοροποιημένες επιλογές.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button